Νεκτάριος Λεμονίδης: Η πρώτη αντίδραση του παθολόγου για τη φοροδιαφυγή στο χλιδάτο γάμο του με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Εντοπίστηκε βγαίνοντας από το νοσοκομείο, που εργάζεται

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
elizabethelechi_ - Instagram
elizabethelechi_ - Instagram

Στο στόχαστρο έχει μπει ο λαμπερός γάμος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη και συγκεκριμένα το κοσμικό πάρτι - με τραγουδιστές και dj - που ακολούθησε μετά το μυστήριο (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο).

Ύστερα από έλεγχο της εφορίας και της ΑΑΔΕ έγινε λόγος για φοροδιαφυγή, καθώς δε βρέθηκαν πολλά από τα παραστατικά που θα έπρεπε να έχουν κοπεί για τις χιλιάδες ευρώ, που κόστισε ο γάμος του ζευγαριού.

Η Ελέτσι μίλησε αποκλειστικά στο Youweekly.gr εξηγώντας τι έχει συμβεί, ενώ ο σύζυγός της, Νεκτάριος Λεμόνιδης επιχειρεί να ''κρυφτεί'' από τους δημοσιογράφους και τα μέσα. Πιο αναλυτικά, ρεπόρτερ του T-live τον εντόπισε την Πέμπτη 25/1 την ώρα, που έβγαινε από το δημόσιο νοσοκομείο, που εργάζεται.

H απάντηση του Νεκτάριου Λεμονίδη για τη φοροδιαφυγή στο γάμο του με την Ελέτσι

«Καμία απάντηση», είπε ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

Τι δήλωνε η Ελέτσι για το κόστος του γάμου πριν το μυστήριο

«Όλοι μου στέλνουν, ότι θα μου πάρει τη θέση ο Νεκτάριος μου, ο σύζυγός μου, ότι θα γίνει influencer. Το ζω και αυτό! Του έχουν κάνει πολλά αιτήματα, πολλές γυναίκες και άμα καμία του στείλει μήνυμα του απαντάω εγώ «Είμαι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι Λεμονίδου αγάπη μου, όλα καλά;». Κόστισε ο γάμος τώρα δε θέλω να σου πω, δε θέλω να τα ακούει τώρα και ο Νεκτάριος, γιατί του έχω πει και λίγο ψέματα. Έχει ξεπεράσει τις 30.000 ευρώ κάπου κοντά στις 50.000 ευρώ. Είναι κιμπάρης, γαλαντόμος δεν κάνουμε τσιγκουνιές για να είμαι ειλικρινής δε μου έχει ποτέ όχι. Μου τα κάνει όλα, αλήθεια σου λέω, με έχει βασίλισσα», είχε πει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο Mega Καλημέρα