Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο Νεκτάριος...» - Η πρώτη αντίδραση του συζύγου της μετά την είδηση της φοροδιαφυγής

«Δεν έκανα ανάλυση τότε, δεν βάλαμε στο τραπέζι τα φορολογικά μας»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@elizabethelechi_
Instagram/@elizabethelechi_

Ενάμισης μήνας έχει περάσει σχεδόν από την ημέρα που η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης σε ένα ονειρικό σκηνικό μεταξύ συγγενών, φίλων και δημοσιογράφων και λίγο αφότου επέστρεψαν από το μήνα του μέλιτός τους στο μαγευτικό Μπαλί (δείτε εδώ φωτογραφίες) τους περίμενε μια δυσάρεστη είδηση.

Δυστυχώς, η πληθώρα αναρτήσεων της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media από την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της φαίνεται πως κίνησε τις υποψίες στους ελεγκτές της ΑΑΔΕ να προχωρήσουν σε ελέγχους με αποτέλεσμα να βρεθούν μπροστά σε μια υπόθεση μεγάλης φοροδιαφυγής.

Η απάντηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο Youweekly.gr

«Δεν είπα ότι πληρώσαμε 50.000 ευρώ, ο γάμος μου είπα ότι κόστισε 50.000 ευρώ! Γιατί να δώσω 50.000 ευρώ; Ήταν ανταποδοτικά λόγω του ότι είμαι celebrity, οι εταιρίες να θέλουν να διαφημιστούν από εμένα. Δεν έκανα ανάλυση τότε, δεν βάλαμε στο τραπέζι τα φορολογικά μας», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή επιχειρηματίας στην Τζώρτζια Συρίχα και το Youweekly.gr ενώ όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματα του συζύγου της μετά από αυτή την είδηση απάντησε:

«Ο κακομοίρης έχει μπλέξει με μια τρελή, έχει πάθει σοκ».

Φωτογραφικό υλικό από τον γάμο τους




Η πρώτη νύχτα του γάμου - «Βγήκαμε από το τζακούζι 5:30 το πρωί!»

«Ήμασταν στο τζακούζι! Βγήκαμε από το τζακούζι μωρό μου 5:30 το πρωί; Ήταν πολύ ρομαντικά και πριν το τζακούζι και μετά το τζακούζι», είχε δηλώσει τότε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον σύζυγό της να συμπληρώνει

«Χρόνο πολύ δεν είχαμε, κάτι κάναμε αλλά χρόνο πολύ δεν είχαμε».