Σπύρος Μπιμπίλας: «Ε τώρα μη μη με βάζετε σε τέτοιο τριπάκι, γιατί δεν πρόκειται να απαντήσω» - Ενοχλήθηκε με ερώτηση δημοσιογράφου του STAR

«Δεν είναι θέμα αυτό για να το συζητήσουμε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας: «Ε τώρα μη μη με βάζετε σε τέτοιο τριπάκι, γιατί δεν πρόκειται να απαντήσω» - Ενοχλήθηκε με ερώτηση δημοσιογράφου του STAR

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε μπροστά στην κάμερα του Breakfast at Star και ο δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε σχετικά με την δήλωση που έκανε ο Πάνος Βλάχος σε άλλους δημοσιογράφους λίγες ημέρες πριν, η οποία από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως αγενής (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη).

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, λοιπόν, ανέφερε πως πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί, που μπορεί να είπε κάτι σε μία στιγμή έντονα φορτισμένη συναισθηματικά, τονίζοντας πως δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε όλα τόσο σοβαρά και ένα θέμα τόσο "μικρό" να γίνει τόσο "μεγάλο" με τη συνεχόμενη προβολή του.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την συμπεριφορά του Πάνου Βλάχου στους δημοσιογράφους

«Εντάξει βρε παιδιά. Μην το κάνουμε και τόσο θέμα. Ο Πάνος είναι ένα εξαιρετικό παιδί, αν είπε και μια κουβέντα παραπάνω, δεν έγινε και κάτι. Ήταν σε μία βραδιά που ήταν όλη δική του, με μεγάλη επιτυχία κιόλας, οπότε δικαιούται να πει και κάτι», δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και όταν ο ρεπόρτερ τον ρώτησε εάν θα μπορούσε να ήταν πιο ευγενικός, επισήμανε ενοχλημένος:

«Ε τώρα μη μη με βάζετε σε τέτοιο τριπάκι, γιατί δεν πρόκειται να απαντήσω. Εγώ σας είμαι ευγενικός; Σέβομαι τη δουλειά των άλλων ανθρώπων. Δεν είναι θέμα αυτό για να το συζητήσουμε».

«Πάρα πολλές φορές έχω έρθει σε δύσκολη θέση με δημοσιογράφους. Ειδικά όταν ξεπετάγονται μπροστά μου χωρίς να το περιμένω. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να υπάρχει μία συνεννόηση, οι ερωτήσεις να μην είναι επιθετικές και να μη ρωτάτε συνέχεια να σχολιάσουμε σχόλια άλλων. Γιατί γίνεται ένα γαϊτανάκι στο οποίο εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να μπω», ανέφερε έπειτα για αντίστοιχες δικές του στιγμές.

Τέλος, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν έχει αισθανθεί να "λερώνεται" κάποια στιγμή του, απάντησε: «Ένας άνθρωπος μέσα στη συναισθηματική του φόρτιση μπορεί να χρησιμοποιήσει και μία λάθος λέξη κάποια φορά. Έχουν γίνει τόσα και τόσα».

Δείτε επίσης: Πάνος Βλάχος: «Άμα θέλετε να πιείτε ένα ποτάκι... από εμένα» - Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά τον σάλο για την συμπεριφορά του στους δημοσιογράφους