Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για Δανάη Μπάρκα: «Τρόμαξα όταν ανέλαβε εκπομπή, ήθελε μεγάλη γενναιότητα»

Μία σχέση ζωής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιλογή της Δανάης Μπάρκα να αναλάβει την πρωινή ζώνη στο MEGA πριν από τέσσερα χρόνια, χωρίς να κρύβει τους ενδοιασμούς που είχε τότε. Στην πορεία της κουβέντας ωστόσο, με τους παρουσιαστές Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, αποκάλυψε τη συμβουλή που της έδωσε.

Εκ του αποτελέσματος μπορούμε να πούμε ότι η απόφασή της ήταν σωστή, αφού συνεχίζει με επιτυχία μέχρι σήμερα. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ωστόσο δεν είχε την ίδια άποψη. «Τρόμαξα λίγο στην αρχή, και τώρα ακόμα σκέφτομαι ότι αυτό που κάνει είναι τρομερό, μεγάλη γενναιότητα για ένα νέο κορίτσι», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός που ήταν πάντα δίπλα στην Βίκυ Σταυροπούλου και την Δανάη Μπάρκα, για να συμπληρώσει: «Κάναμε μία κουβέντα, της είπα: “Κάνε αυτό που νομίζεις, να ξέρεις ότι σου έχω εμπιστοσύνη, ξέρω τι καπνό φουμάρεις, άμα γουστάρεις βούτα και κολύμπα».

Δείτε επίσης: «Τα μάτια μου τρέχουν ποτάμι» - ''Ραγίζει'' καρδιές η Μπάρκα με την ανάρτησή της για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Η εξομολόγηση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη για τη Δανάη Μπάρκα

Όπως συμπλήρωσε: «Ξέρεις ότι είναι μία αρένα πολύ δύσκολη. Εσείς το ξέρετε καλύτερα από τον καθέναν. Πώς θα διαχειριστείς, ιδιαίτερα σ' ένα πρωινό, ορισμένα πράγματα, καταστάσεις και θέματα. Παίζει ρόλο ο χαρακτήρας, αλλά δεν είσαι μόνος σου, έχεις ένα κανάλι και ανθρώπους από πίσω σου που λένε τι πρέπει να γίνει, τι πρέπει να ειπωθεί και πώς. Πρέπει να έχεις τσαγανό για να βάζεις φρένο στα πράγματα που δεν θέλεις, και να επιλέγεις πράγματα κόντρα στους νόμους της τηλεθέασης».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που στοχοποιούν τη Δανάη Μπάρκα κατά καιρούς, με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη να σημειώνει: «Τη θαύμασα, γιατί είδα ότι αντιμετώπισε με πολλή γενναιότητα και με πολλή δύναμη την κατάσταση. Εννοείται ότι είμαστε μια γροθιά. Aλίμονο. Αν δεν είναι ασπίδα οι άνθρωποι που επιλέγεις να περάσεις αυτή τη ζωή μαζί τους... Αυτοί είναι η προστασία σου και οι άνθρωποι για τους οποίους θα πολεμήσεις».