Ηλίας Μπόγδανος: «Δίπλα ήταν το σχολείο της, τότε πήγαινε τρίτη Λυκείου» - Η ιστορία πίσω από την απίστευτη γνωριμία με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Τι απάντησε για το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ηλίας Μπόγδανος παραχώρησε νέα συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη στην ενότητα ''ψυχολογίες'', η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 25/1. Ο τραγουδιστής απάντησε λοιπόν αναλυτικά και αρκετά εξομολογητικά σε όλες όσες ερωτήσεις του έγιναν.

Η γνωριμία και η σχέση του τραγουδιστή με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου πηγαίνει μερικά χρόνια πίσω, τότε που ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν φοιτητής και απέναντι από τη σχολή του ήταν μαθήτρια Λυκείου η πλέον σύντροφός του.

Η ερωτική σχέση δεν ξεκίνησε τότε - παρά μόνο η γνωριμία τους, όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής. Ακολούθησαν κάποια live του Μπόγδανου με την Αλεξάνδρα να παρευρίσκεται στο κοινό, δύο ραντεβού και στη συνέχεια όλο αυτό εξελίχθηκε σε σχέση.

Δείτε επίσης: «Είναι ο άνθρωπος που θα περάσω μαζί της τη ζωή μου» - Η αμηχανία της Εξαρχοπούλου σε ερωτήσεις που δέχτηκε ο Μπόγδανος περί γάμου

Oι αποκαλύψεις του Ηλία Μπόγδανου για τη γνωριμία του με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

«Με την Αλεξάνδρα γνωριστήκαμε πριν να είμαστε μαζί. Έκανα σεμινάρια σε μία σχολή για fitness και δίπλα από τη σχολή ήταν το σχολείο της Αλεξάνδρας, πήγαινε τρίτη Λυκείου και είχαμε γνωριστεί. Μου είχε πει, ότι της άρεσε ένας συγκεκριμένος καφές και της είχα πάει ένα πρωί καφέ.

Είχε έρθει σε ένα μαγαζί, που δούλευα τότε, ξεκινήσαμε να μιλάμε καθημερινά, βγήκαμε 1,2 και εξελίχθηκε έτσι. Φυσικά και τσακωνόμαστε. Αν σου πει κάποιος, ότι δεν τσακώνεται ποτέ με τον σύντροφό του κάτι δεν πάει σωστά.

Τώρα δεν είναι προτεραιότητα το επόμενο βήμα. Ούτε ο γάμος, ούτε το παιδί. Θεωρώ ότι το επόμενο βήμα έχει γίνει από τη στιγμή, που μένουμε επίσημα μαζί, κάνουμε πλάνα για το μέλλον μας παρέα χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν όλα τώρα.

Τα πάω πολύ καλά με τη διαχείριση θυμού. Μόνο μια φορά έχει τύχει να απαντήσω εγώ, όταν με πείραξε κάτι πάρα πολύ. Της έγραψαν κάτω από μια φωτογραφία κάτι πολύ προσβλητικό και του είπα: ''Φίλε σε τι αναφέρεσαι;''», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.