Κωνσταντίνα Σπυροπούλου & Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Η πρώτη δραστηριότητα που έγραψαν τον ενός έτους γιο τους

Οι αναρτήσεις της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο μικρός Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος έχει κλείσει έναν χρόνο ζωής με τη μητέρα του, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να καμαρώνει για κάθε νέα επιτυχία και κατόρθωμα, που μπορεί να κάνει ο μοναχογιό της.

Τελευταία η παρουσιάστρια έχει κάνει γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πως ο Βλάσσης έχει ξεκινήσει μαθήματα ζωγραφικής. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάλιστα ως υπερήφανη μητέρα ξετρελαίνεται με ό,τι και αν φτιάξει (δείτε εδώ την πρώτη του ζωγραφιά).

Οι αναρτήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με το νέο επίτευγμα του γιου της

Την Πέμπτη 25/1 η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη νέα χειροτεχνία του μικρού της, την ώρα που εκείνος έκανε μικρές δημιουργίες, όσο η μητέρα του είχε λίγο χρόνο να ξεκλέψει για τον εαυτό της.

Σπυροπούλου - Γιος

Η απαγόρευση του Σταθοκωστόπουλου για το γιο τους

«Δεν ξέρω αν θα με δείτε κάπου τηλεοπτικά. Καλύτερα να οριστικοποιηθεί κάτι και μετά να το λες», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχετικά με τα τηλεοπτικά της βήματα και τις φήμες που την θέλουν να επιστρέφει στην μικρή οθόνη.

Όσον αφορά το γιο της και τους λόγους που η Σπυροπούλου δεν ανεβάζει πολλές φωτογραφίες και βίντεο μαζί του, αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες στο Mega Καλημέρα πως: «Κάνουμε baby swimming από τον 5ο μήνα. Απλά γενικότερα δεν δημοσιοποιώ πολλά πράγματα από την καθημερινότητά μου με το παιδί γιατί δεν είναι καθόλου θετικός ο άντρας μου. Θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας. Άμα έρθει, ευπρόσδεκτο».