Η Αποστολία Ζώη συγκλονίζει μιλώντας για το bullying: «Μου είχαν σακατέψει την ψυχούλα μου»

«Άλλαξα πόλη μετά...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Αποστολία Ζώη συγκλονίζει μιλώντας για το bullying: «Μου είχαν σακατέψει την ψυχούλα μου»

Η Αποστολία Ζώη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» εστιάζοντας στα παιδικά της χρόνια και στο bullying που βίωσε από τον περίγυρό της. «Έχω ζήσει καλές και κακές στιγμές. Στο δημοτικό είχα περάσει τέλεια αλλά όταν άλλαξαν οι ορμόνες και πήγαμε στο γυμνάσιο τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα για εμένα», ανέφερε για την εφηβεία της η Αποστολία Ζώη.

«Όταν τελείωσα το δημοτικό ήμουν πολύ μικροκαμωμένη, άργησα να αναπτυχθώ. Ήμουν πολύ αδύνατη και πάρα πολύ κοντούλα. Δηλαδή όταν τελείωσα το δημοτικό ζύγιζα είκοσι πέντε κιλά. Υπήρξε μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά κάποιων παιδιών, που για εμένα ήταν σημαντικοί τότε. Περιθωριοποιήθηκα κατά κάποιο τρόπο, αυτό με έκανε να κλειστώ πολύ στον εαυτό μου, και αυτό ήταν λόγω εμφάνισης», εξομολογήθηκε στην πορεία η Αποστολία Ζώη για να συμπληρώσει: «Συνήθως ακούς ότι η περιθωριοποίηση έρχεται σε ανθρώπους που έχουν παραπάνω κιλά, σ' εμένα έγινε το αντίθετο και με είχε πληγώσει πολύ τότε».

Δείτε επίσης: Δεν τη λένε Αποστολία Ζώη κανονικά - Η τραγουδίστρια αποκάλυψε το πραγματικό της επίθετο

Πώς η περιπέτεια του bullying έλαβε τέλος για την Αποστολία Ζώη

Και συμπλήρωσε όσον αφορά τις παρέες της τότε: «Τα επόμενα 3-4 χρόνια ήταν πολύ δύσκολα. Κλείστηκα στον εαυτό μου, προχωρούσα στο δρόμο και αν έβλεπα συμμαθητές μου, άλλαζα δρόμο. Είχα ακούσει πάρα πολλές συζητήσεις να λένε, “Όχι δεν θα πούμε στην Αποστολία να έρθει”. Έπειτα έτυχε να κάνω επιτυχία στο τραγούδι και να γίνω γνωστή. Πολλοί από τους συμμαθητές μου ήρθαν να με βρουν μετά και να μου πουν, “Τι ωραία παρέα που κάναμε!”. Έλεγα: “Πότε; Και δεν το θυμάμαι, που μου είχατε σακατέψει την ψυχούλα μου».

Η περιπέτεια της τραγουδίστριας είχε αίσιο τέλος: «Δεν το είχα συζητήσει με κανέναν, ήταν κάτι που δεν ήξερα πώς να χειριστώ. Είναι ντροπή να πεις σε κάποιον ότι δεν σε κάνουν παρέα και ντρέπονται να συναναστραφούν μαζί μου. Άλλαξα πόλη μετά, έφυγα από το Βόλο λόγω πρωταθλητισμού και ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ αυτά τα παιδιά που με αγκάλιασαν”».