Ιωάννα Τούνη - Στάζει μέλι για την πεθερά της και τον γιο της: «Της έχω κάνει έναν κούκλο...»

«Εγώ δεν έχω βράσει ούτε αυγό!»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις αγάπης ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και την πεθερά της Μαρία. Όπως αποκάλυψε από χθες το απόγευμα η καλλονή influencer φιλοξενούν στο σπίτι τους τη μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου αυτές τις μέρες, κάτι που της έχει λύσει τα χέρια, καθώς μπορεί πλέον να περάσει λίγο χρόνο με τον σύντροφό της, κάνοντας βραδινές εξόδους.

«Έχει έρθει από προχθές η πεθερά από Πάτρα, η κυρία Μαρία και με έχει σώσει. Μπορώ να κάνω τα meetings μου πιο ελεύθερα, σήμερα πήγα προπόνηση μόνη μου. Δεν ξέρω πόσο θα μείνει, ελπίζω μέχρι το Σαββατοκύριακο για να πάω καμιά βόλτα με τον Δημήτρη, να χορέψουμε και να πιούμε. Λέω εγώ τον καημό μου τώρα, δεν πειράζει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: «H πεθερά μου με έχει σώσει» – Δείτε βίντεο με τον γιο της

Η πεθερά της μαγειρεύει και η Ιωάννα Τούνη καμαρώνει

Με νέες αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη στο instagram, σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, αποδεικνύεται πως η πεθερά της είναι χρυσοχέρα μάλιστα, αφού τους ετοίμασε ένα ταψί με πίτα παρότι φιλοξενούμενη! Παράλληλα, η influencer και επιχειρηματίας αυτοσαρκαζόταν λέγοντας αρχικά: «Η πεθερά μου στο σπίτι μας έκανε και πίτα και εγώ δεν έχω βράσει ούτε αβγό». Πάντως συμπλήρωσε πως μπορεί να μην μαγείρεψε εκείνη την ημέρα, αλλά την έχει καλύψει με άλλον τρόπο. «Της έχω κάνει έναν κούκλο εγγονό», είπε σε επόμενο story χαριτολογώντας.

Τους τελευταίους μήνες έχει αλλάξει τελείως η ζωή και η καθημερινότητά της με την Ιωάννα Τούνη, ωστόσο να έχει βοήθεια αυτές τις μέρες με τον γιο της, από τη μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ο μικρός Πάρης γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια την Τρίτη 9 Ιανουαρίου, ενώ δύο ημέρες νωρίτερα έγινε πριβέ πάρτι σε εστιατόριο μαζί με την γιορτή της μαμάς του. Ακολούθησαν εορτασμοί και στο σπίτι του ζευγαριού στην Αθήνα την ημέρα της γέννησής του με την Ιωάννα Τούνη να έχει αναθέσει σε φίλο της διακοσμητή να ετοιμάσει μία εκπληκτική ατμόσφαιρα.