Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης για την «θεραπεία» των ομοφυλόφιλων: «Η εκκλησία της αγάπης, της κατανόησης και της ζεστασιάς...»

Τους έσφαξε με το γάντι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης για την «θεραπεία» των ομοφυλόφιλων: «Η εκκλησία της αγάπης, της κατανόησης και της ζεστασιάς...»

Δεν θα γινόταν να λείπει από το σημερινό (25/1) επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα του ΑΝΤ1 το ρεπορτάζ για τη «θεραπεία ομοφυλόφιλων» που προβλήθηκε πριν από λίγες μέρες. Για την ιστορία, σε δύο εβδομάδες περίπου θα διαβαστεί κείμενο σε όλες τις εκκλησίες ανά την Ελλάδα, το οποίο θα παροτρύνει τους ομοφυλόφιλους να ζητήσουν «θεραπεία», σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Δείτε εδώ πώς αντέδρασε η Ράνια Τζίμα στο άκουσμα αυτής της είδησης.

Ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε με αιχμηρό τρόπο την εν λόγω κίνηση, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αχ, κυρίες και κύριοι, σας έχουμε ευχάριστα νέα! Μάλλον, όχι κυρίες και κύριοι. Την προσοχή σας, παρακαλώ, όλοι οι ομοφυλόφιλοι! Υπάρχει θεραπεία για το κακό που σας βρήκε!»

Δείτε επίσης: Αντώνης Κανάκης: «Στη χώρα που ζούμε το τσίρκο ήταν αναπόφευκτο...» - Το αιχμηρό σχόλιο για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Και συνέχισε: «Μπορείτε να απαλλαχτείτε από την ομοφυλοφιλία και την θεραπεία αυτήν βέβαια ποιος άλλος φρόντισε να την βρει; Η εκκλησία της αγάπης, της κατανόησης και της ζεστασιάς. Τόσο γρήγορα. Θυμάστε πως περιμέναμε το εμβόλιο για τον κορονοϊό; Ακόμα πιο γρήγορα ήρθε η εκκλησία και βρήκε την θεραπεία για την ομοφυλοφιλία».

Αφότου επανήλθαν στον αέρα, ο παρουσιαστής συμπλήρωσε: «Το μόνο που έχετε να κάνετε, αν είστε ή κινδυνεύετε να γίνετε ομοφυλόφιλος, είναι να τρέξετε στην εκκλησία, να ακούσετε αυτό το κείμενο και αμέσως θα θεραπευτείτε και θα έρθετε στον κόσμο των στρέιτ, στον αγιασμένο δρόμο, στον σωστό δρόμο των στρέιτ».

Και κατέληξε: «Το κείμενο που θεραπεύει την ομοφυλοφιλία το έχουμε μόνο εμείς, εδώ στο Ράδιο Αρβύλα, θα παρουσιαστεί την Παρασκευή για πρώτη φορά αλλά σας το δείχνουμε σήμερα. Μας το εμπιστεύθηκαν και δεν ξέρω αν λειτουργήσει και τηλεοπτικά και θεραπεύσει αρκετούς ομοφυλόφιλους και μέσω της τηλεόρασης. Θα δούμε», ενώ στη συνέχεια προβλήθηκε ένα χιουμοριστικό βίντεο από την ομάδα του Ράδιο Αρβύλα.

Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο από το 31:30 και μετά: