Λευτέρης Πανταζής: Αποκάλυψε για πρώτη φορά με ποια κυρία του θεάτρου είχε σχέση

Κανείς δεν το γνώριζε μέχρι σήμερα!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Άκρως εξομολογητικός για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή εμφανίστηκε ο Λευτέρης Πανταζής στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1, κάνοντας και μία απρόσμενη αποκάλυψη για μία μεγάλη κυρία του θεάτρου με την οποία διατηρούσε σχέση. Ο μεγάλος τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για το ξεκίνημά του, για τη διαδρομή του στην πίστα, αλλά και για τις πολλές γυναίκες που πέρασαν από το πλευρό. Εκείνος δήλωσε πιστός, καθώς και ότι τις αγάπησε, κάνοντας μία μεγάλη αναφορά στη Ζώζα Μεταξά, με την οποία απέκτησε την κόρη του, Κόνι, καθώς και στην Άντζελα Δημητρίου με την οποία έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ακραίες εκδηλώσεις αγάπης που έχει κάνει. «Τους έχω πάει ένα ολόκληρο φορτηγό με λουλούδια ή έχουμε πάει στη Ρώμη για παγωτό. Τις ευχαριστώ που υπάρχουν, αυτές μας φέρνουν στη ζωή και πρέπει να τις προσέχουμε σαν τα μάτια μας», δήλωσε ο Λευτέρης Πανταζής κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο. Λίγη ώρα πριν ωστόσο είχε ρίξει μία... βόμβα για τη γυναίκα που ήταν στο πλευρό του και κανείς δεν έμαθε -μέχρι σήμερα.

Δείτε επίσης: Λευτέρης Πανταζής για Άντζελα Δημητρίου: «Ξέρω ότι είναι...»

Οι γυναίκες της ζωής του Λευτέρη Πανταζή

Στην πορεία της εκπομπής βγήκε μέσω βίντεο η κόρη του Κόνι Μεταξά, με την οποία έδειξε πόσο δεμένος είναι, ενώ προβλήθηκαν και βίντεο από την εποχή που εκείνη ήταν μωρό και μιλούσε με τρυφερά λόγια για τον μπαμπά της. Ο τραγουδιστής σημείωσε πως θα ήθελε να κρατήσει περισσότερο η σχέση με την μητέρα της, Ζώζα Μεταξά, αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ τελικά. Και μιλώντας για τις σχέσεις της ζωής του, τελικά ο Νίκος Χατζηνικολάου έβγαλε λαβράκι, ρωτώντας τον αν υπήρχε κάποια που δεν μάθαμε ποτέ. Και όντως υπήρχε, και όπως παραδέχτηκε στη συνέχεια, αυτή δεν ήταν άλλη από τη Μαρία Αλιφέρη! Ο Λευτέρης Πανταζής εξέφρασε τον θαυμασμό του στο πρόσωπό της, καθώς και στα χρόνια που πέρασαν μαζί. «Θυμάμαι πώς της έστελνα πολλά λουλούδια στα καμαρίνια! Την έπνιγα στα λουλούδια», είπε χαρακτηριστικά.

Μαρία Αλιφέρη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency