"Λύγισε" ο Λευτέρης Πανταζής με την συγκινητική εξομολόγηση της Kόνι Μεταξά: «Είναι το σουξέ της ζωής μου...»

«Νομίζω ότι χαλάλι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor

Για την σχέση του με την κόρη του, Κόνι Μεταξά, μίλησε το βράδυ της Πέμπτης 25/1, ο Λευτέρης Πανταζής στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω. Ο τραγουδιστής, στην αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε ανοιχτά και τον μεγάλο έρωτα που έζησε με γνωστή ηθοποιό.

«Μπορεί και έναν χρόνο να ήμασταν μαζί, δεν θυμάμαι ακριβώς. Θυμάμαι όμως πως της έστελνα πολλά λουλούδια στα καμαρίνια! Την έπνιγα στα λουλούδια! Ήμουν ερωτευμένος» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής (δείτε εδώ ποια είναι).

"Λύγισε" ο Λευτέρης Πανταζής με τα λόγια της Κόνι Μεταξά

Ο Κόνι Μεταξά, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ζωντανά και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση της με τον πατέρα της, μιλώντας με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνον, ενώ αποκάλυψε πως είναι να μεγαλώνει ένα παιδί με έναν τόσο διάσημο πατέρα (δείτε εδώ τι είχε δηλώσει για την σχέση τους).

«Υπήρχε ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που μπορούσε να αφιερώσει στην οικογένεια και στο παιδί του, που είναι φυσιολογικό και εννοείται πως τώρα που κάνω και γω αυτή τη δουλειά καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να κρατάς μια ισορροπία.

Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να είμαι εντάξει με αυτό αλλά πλέον, ως καλλιτέχνης κι εγώ, μπορώ να τον δικαιολογήσω και να τον συγχωρέσω. Γιατί κάτι το οποίο δεν μου το έδωσε σε αυτόν τον τομέα, μου το έδωσε αλλού και με έχει μάθει πως να είμαι καλός επαγγελματίας και να δω τι δεν θέλω να κάνω εγώ όταν κάνω οικογένεια» ανάφερε.

«Είναι το σουξέ της ζωής μου. Με καταλαβαίνεις, έπρεπε όμως να είμαστε και εκεί. Έχεις περάσει και εσύ τέτοιες στιγμές στη ζωή σου, όπως και γω και όλος ο κόσμος. Δεν το ευχόμαστε σε κανέναν αλλά είναι της ζωής αυτά τα πράγματα. Νομίζω ότι χαλάλι» απάντησε ο Λευτέρης Πανταζής.

Δείτε εδώ το βίντεο: