Αθηναΐδα Νέγκα - "Λύγισε" με την εξομολόγηση του Καπουτζίδη: «Κλείνω την εκπομπή δακρυσμένη»

Τι συνέβη στο πλατό του Καλύτερα Αργά στο Action 24

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηναΐδα Νέγκα -

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για όλους και για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Αθηναΐδα Νέγκα και την εκπομπή του Action 24, Καλύτερα αργά. Το βράδυ της Πέμπτης 25/1 ο ηθοποιός - παρουσιαστής άνοιξε την καρδιά του και αναφέρθηκε στην ομοφοβία, στην προσωπική του ζωή και στα επαγγελματικά του.

Μεταξύ άλλων, σχολίασε με τη σειρά του τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας κατά των δημοσιογράφων, γεγονός που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, τόσο από παρουσιαστές και δημοσιογράφους όσο και από τους τηλεθεατές.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ωστόσο μπορεί να μην σχολίασε ακριβώς τη στάση του τραγουδιστή, ωστόσο, συμφώνησε πως πολλές φορές το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι χαμηλό - δείτε εδώ την δήλωση του.

Η στιγμή που ο Καπουτζίδης έκανε την Νέγκα να δακρύσει

Στο τέλος της συνέντευξης, μια δήλωση του ηθοποιού, έκανε την Αθηναΐδα Νέγκα να συγκινηθεί και να δακρύσει κλείνοντας την εκπομπή.

«Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου είναι η ανεξαρτησία μου, η ελευθερία μου! Σαν να μη δεσμεύομαι από πράγματα. Ας μην το εξηγήσω. Δεν σημαίνει αυτό η μοναξιά μου αλλά είμαι ο άνθρωπος που νομίζω ήθελα να είμαι!», ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Να σου ευχηθώ όπως σου ευχήθηκε αυτή η κυρία έξω από ένα φούρνο, να έχεις μια υπέροχη ζωή γιατί σου αξίζει και είσαι ένας υπέροχος τύπος», σχολίασε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Σε έχω στην καρδιά μου, άλλο που έκανα χρόνια να έρθω. Και σε ξεχώρισα και σε εκτίμησα. Είμαι χαρούμενος που σε έχω γνωρίσει. Από την πρώτη μέρα που σε είδα στο Just με το ίδιο μαλλί, με το ίδιο χτένισμα. Δεν έχει περάσει η ημέρα από τότε», της απάντησε με τη σειρά του.

«Αυτός είναι ο Καπουτζίδης που με συγκίνησε. Δεν είναι λογικό αυτό το πράγμα. Κλείνω ελαφρώς δακρυσμένη την εκπομπή», έκλεισε την εκπομπή δακρυσμένη η Νέγκα.