Ελένη Χατζίδου: «Μου έλεγαν "Εσύ γιατί είσαι με αυτόν; Θα μπορούσες να είσαι με έναν εφοπλιστή"» - Η αμήχανη αποκάλυψη για την σχέση της με τον Ετεοκλή Παύλου

«Εγώ τους ανθρώπους αυτούς τους γνώρισα μετά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: «Μου έλεγαν

Στο Breakfast at Star, το πρωί της Παρασκευής 26/1, προβλήθηκε η νέα συνέντευξη της Δήμητρας Παπαδήμα, η οποία εξομολογήθηκε πως ιδιαίτερα στην αρχή της σχέσης της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου ήταν πολλοί εκείνοι που την ρωτούσαν «Γιατί είσαι με τον Μποσταντζόγλου που είναι σαν τον κουασιμόδο;».

Με αφορμή, λοιπόν, την αποκάλυψη αυτή, η Ελένη Χατζίδου θέλησε στη συνέχεια να εξομολογηθεί τα σχόλια και τις ερωτήσεις που δεχόταν όταν μαθεύτηκε πως έφτιαξε τη ζωή της στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου. Λόγω της αναπηρίας του, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεωρούσαν πως "θα μπορούσε να βρει κάτι καλύτερο".

Η εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου για την σχέση της με τον Ετεοκλή Παύλου

«Ευτυχώς τέτοιου είδους ερωτήσεις δεν γίνονται από δημοσιογράφους και στην τηλεόραση, αλλά στη γειτονιά ή στο Instagram ή στο Twitter… Εγώ με το που γνώρισα τον Ετεοκλή και είδαν ότι είμαι με έναν άνθρωπο που έχει αυτού του είδους την αναπηρία, με ρωτούσαν "εσύ γιατί είσαι με αυτόν;". Το διανοείστε; Ότι τι; Και μετά που είδαν πώς είμαστε, τον χαρακτήρα του και πώς μου φέρεται, μου έλεγαν "πω πω, πώς θα βρούμε κι εμείς έναν Ετεοκλή;" Μα με τα μυαλά που έχεις δεν θα βρεις ποτέ», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Ελένη Χατζίδου σε Ετεοκλή Παύλου - «Μου αρέσεις πολύ! Φτου σου αγόρι μου! Σε κοιτάω πολλές φορές και...»

«Εγώ τους ανθρώπους αυτούς τους είδα μετά, τους συνάντησα και μιλήσαμε, δεν ξέρουν ότι το γνωρίζω. Είναι λογικό να σου δημιουργούνται τέτοιες απορίες, αλλά τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, για να λειτουργήσουν σωστά πρέπει να είναι ανοιχτά», επισήμανε τότε ο Ετεοκλής Παύλου.

Και η Ελένη Χατζίδου, συμπλήρωσε: «Από το κοντινό μου περιβάλλον οι φίλες μου είχαν περισσότερο την περιέργεια το πώς είναι στο σπίτι, στη σχέση. Υπήρχαν όμως και άνθρωποι που μου έλεγαν "εσύ θα μπορούσες να είσαι με έναν εφοπλιστή, με έναν τέτοιο ή με έναν άλλο"».

Δείτε επίσης: «Έλα ήρθε η ώρα να δείξουμε το τεστ...» - Η ξαφνική αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου σχετικά με τη δεύτερη εγκυμοσύνη της