Δέσποινα Βανδή: Την κοιτούσαν όλοι στο κέντρο - Φωτογραφίες από τη μοναχική της βόλτα με κολάν και αθλητικά

Καμία σχέση με την γυναίκα που βλέπουμε στις πίστες, αλλά εξίσου εντυπωσιακή και κομψή!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε της εμφάνιση. Μπορεί τις περισσότερες φορές να την βλέπουμε στις πίστες με τα λαμπερά φορέματά της, το βάψιμο και τα εντυπωσιακά της χτενίσματα, ωστόσο και στην καθημερινότητά της παραμένει το ίδιο κομψή.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας πριν από λίγα 24ωρα, την ώρα που περπατούσε μόνη της, σε μία σπάνια δημόσια έξοδο χωρίς τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, και παρόλο που είχε επιλέξει πολύ απλά κομμάτια, τράβηξε όλα τα βλέμματα προς το μέρος της.

Η μοναχική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο κέντρο της Αθήνας

Συγκεκριμένα, φορούσε μαύρο κολάν, λευκό φαρδύ t-shirt και από πάνω σκούρα γκρι ζακέτα, μπεζ αθλητικά και ένα καμηλό παλτό. Στα χέρια της κρατούσε μια κατακόκκινη τσάντα, ενώ στο πρόσωπό της φορούσε τα αγαπημένα της μαύρα γυαλιά. Είχε αφήσει τα μαλλιά της λυτά και φαινόταν σχεδόν άβαφη.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: «Καλά δεν ντρέπεστε; Ντροπή σας! Έπαθα σοκ...» - Εξοργισμένη με τα αρνητικά σχόλια για τη Βανδή στην κηδεία του Καρρά

Δέσποινα Βανδή κέντρο Αθήνας

Δέσποινα Βανδή έξοδος

Βουνό τα πανέρια του Μπισμπίκη στα μπουζούκια για χάρη της

Η μεγάλη έκπληξη για τους θαμώνες του Eliott στο Κολωνάκι ήταν, όταν αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, έσκασε μύτη αγκαλιά, το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι, η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται άλλωστε... Ντυμένοι στα μαύρα και με πολύ καλή διάθεση κάθισαν χαλαροί και ευτυχισμένοι σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια του μαγαζιού για να δουν το πρόγραμμα και όπως ήταν φυσικό δεν πέρασαν απαρατήρητοι.

Το συγκεκριμένο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Άγγελος Διονυσίου, έχει γίνει το αγαπημένο στέκι των κοσμικών, όμως η Δέσποινα Βανδή δεν βρέθηκε εκεί με τον σύντροφό της τυχαία, πήγε για να δει τον συνάδελφό της Άγγελο Διονυσίου με τον οποίο τους δένουν πολλά χρόνια φιλίας. Το youweekly.gr εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα και σας τα μεταφέρει, από την χθεσινή βραδιά με τους δυο ερωτευμένους να απολαμβάνουν τη νυχτερινή τους έξοδο...

Αγκαλιά και πλάι πλάι απόλαυσαν το πρόγραμμα, όμως το highlight της βραδιάς, αναμφισβήτητα ήταν όταν ο Άγγελος Διονυσίου κάθισε ανάμεσά τους και όταν η Δέσποινα πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει επιτυχίες από το παρελθόν δικές της αλλά και άλλων καλλιτεχνών. Ξεκίνησε με το «Αδιέξοδο» το τραγούδι που ερμήνευε με τον Βασίλη Καρρά και αμέσως μετά μίλησε στο μικρόφωνο συγκινημένη για την γνωριμία της μαζί του και τις αναμνήσεις που είχε με τον αξέχαστο τραγουδιστή. «Πες πως με αντάμωσες μια νύχτα σε ένα όνειρο», ήταν το επόμενο τραγούδι που αφιέρωσε στον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη κοιτώντας τον στα μάτια...

Οι θαμώνες που ξέσπασαν σε χειροκροτήματα έλουσαν κυριολεκτικά με λουλούδια την Δέσποινα Βανδή που σε τρελά κέφια είπε πολλά τραγούδια στη συνέχεια και μίλησε για την φιλία της με τον Άγγελο Διονυσίου με τον οποίο τους συνδέουν πολλά χρόνια φιλίας. Το ζευγάρι αποχώρησε από το νυχτερινό μαγαζί τα ξημερώματα αγκαλιά. «Ήταν μια υπέροχη βραδιά και η Δέσποινα υπέροχη, έγινε μια παρέα με όλους τους υπόλοιπους θαμώνες», μας μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν εκεί και διασκέδασαν μέχρι το πρωί μαζί τους.