Η Μαρία Φραγκάκη "καρφώνει" τον Νίκο Συρίγο: «Ηθελε να υπερασπιστεί τον Νταλάρα επειδή του έδωσε συνέντευξη....»

«Υποτίθεται ότι ξέρεις σε ποια εκπομπή πηγαίνεις...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η Μαρία Φραγκάκη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star, παραχώρησε η Μαρία Φραγκάκη το πρώι της Παρασκευής 26/1. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα κατά των ρεπόρτερ (δείτε εδώ) ενώ πέταξε τα "καρφιά" της στον Νίκο Συρίγο μετά τις δηλώσεις του υπερ του τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είχε αναφέρει: «Έχουμε χάσει το μέτρο, έχουμε χάσει απολύτως το μέτρο. Δε δείχνουμε σεβασμό σε τίποτα. Ο Γιώργος Νταλάρας βγήκε και ξαφνικά έπεσαν πάνω του όλα αυτά τα παιδιά, που ξαναλέω δε ξέρω αν ήταν επιλογή τους… Το ότι έδωσε μια συνέντευξη και είπε κάτι, τι σημαίνει; Ότι πρέπει να τον κυνηγάμε μια ζωή παντού;» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Τα "καρφιά" της Μαρίας Φραγκάκη για τις δηλώσεις του Νίκου Συρίγου

«Εμένα με ενόχλησε εξ αρχής αυτή η συμπεριφορά, ήταν κάτι που δεν περίμενα και δεν το ήθελα από τον Γιώργο Νταλάρα. Δεν το χρειαζόταν κι ο ίδιος. Τον βρήκα πολύ επικριτικό, πολύ απότομο και προσβλητικό απέναντι σε κάποιους επαγγελματίες που κάνουν τη δουλειά τους. Όταν απευθύνεσαι σε κάποιον και του λες ότι αυτό που κάνεις είναι ντροπή και στερείται αρχών… παιδιά, αυτά είναι χοντράδες. Δεν με νοιάζει από πού προέρχονται αυτά τα σχόλια, δεν θεοποιώ κανέναν

Δεν έκαναν τίποτα μεμπτό οι ρεπόρτερ. Πήγαν στην καρδιά του ρεπορτάζ να ρωτήσουν τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης για κάτι που ο ίδιος είχε πει. Δεν ξύπνησαν οι αρχισυντάκτες και οι ρεπόρτερς και είπαν: θα πάμε σήμερα στον Γιώργο Νταλάρα να τον ρωτήσουμε για τον Αργυρό. Είχαν προηγηθεί δηλώσεις για τους τραγουδιστές, για μπιφτεκάκια και ψωμάκια.

«Καταλαβαίνω ότι ο Νίκος Συρίγος ήθελε να υπερασπιστεί τον Νταλάρα, από τη στιγμή που του έδωσε συνέντευξη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ένας δημοσιογράφος που παίρνει συνέντευξη από τον οποιονδήποτε πρέπει να ταυτίζεται με τις απόψεις του. Μου κάνει εντύπωση, γιατί όταν πήγε ο Νίκος σε αυτή την εκπομπή, υπήρχαν ήδη πεσίματα. Υποτίθεται ότι ξέρεις σε ποια εκπομπή πηγαίνεις και ποια είναι η σκαλέτα της. Έχω βαρεθεί να ακούω ανθρώπους να κουνάνε το δάχτυλο και να έχουμε άποψη για την δουλειά κάποιου άλλου» ανέφερε η Μαρία Φραγκάκη.

Δείτε εδώ το βίντεο: