Κρίστη Καθαργιά: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor

Με "καυτό" μαγιό και σορτς στο πολυτελές κατάλυμα στον Άγιο Δομίνικο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κρίστη Καθαργιά: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor

Η Κρίστη Καθαργιά μετά την αποχώρησή της από το Survivor παρέμεινε στο ξενοδοχείο που διαμένει και η παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο μπήκε στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Σήμερα, μάλιστα, Παρασκευή 26/1, πήρε το κινητό της στα χέρια της και θέλησε αμέσως να επικοινωνήσει με το κοινό της (αφού πρώτα μίλησε με πολύ κοντινό της πρόσωπο).

Προχώρησε, λοιπόν, στην πρώτη της ανάρτηση, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το πολυτελές κατάλυμα που βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες, ποζάροντας με μαγιό και σορτσάκι στο μπαλκόνι και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Έλα θείες, δεν πιστεύω να άργησα», με τα σχόλια να είναι καταιγιστικά.

Η πρώτη ανάρτηση της Κρίστης Καθαργιά μετά την αποχώρηση από το Survivor

Δημοσίευσε, επίσης, και κάποια story. Πρώτα, συγκεκριμένα, ανέβασε την φωτογραφία από την σελίδα του ριάλιτι στο Instagram από την ημέρα της αποχώρησής της που έστελνε τα φιλιά της στους συμπαίκτες της και έπειτα δημοσίευσε μία ακόμη φωτογραφία της μπροστά από την θέα με την πισίνα στο ξενοδοχείο.

Κρίστη Καθαργιά αποχώρηση Survivor
Instagram / Κρίστη Καθαργιά

Κρίστη Καθαργιά Survivor
Instagram / Κρίστη Καθαργιά

Πόσα χρήματα κέρδισε όσο βρισκόταν στο παιχνίδι

Παρέμεινε για τρεις εβδομάδες στο παιχνίδι, κάτι που σημαίνει πως αν και έφυγε νωρίς, δεν θα γυρίσει σπίτι της με άδεια χέρια. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, η ίδια στο συμβόλαιό που είχε κλείσει με την Acun Media και την παραγωγή του ΣΚΑΙ ανέφερε πως θα έπαιρνε κάθε εβδομάδα ένα σημαντικό ποσό, λίγο χαμηλότερο από εκείνο που έπαιρναν στο All Star Game οι παίκτες.

Αντί για 5.000 ευρώ δηλαδή, η ίδια είχε συμφωνήσει για 4.000 ευρώ και έτσι στον λογαριασμό της θα προστεθούν συνολικά 12.000 ευρώ. Αυτό, μάλιστα, φαίνεται πως είναι και το ποσό που συγκέντρωσε ο Χρήστος Βολικάκης που αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι το ίδιο βράδυ (δείτε εδώ τι συνέβη στο ξενοδοχείο μετά την αποχώρηση).

Κρίστη Καθαργιά Survivor