Survivor: Με ποιον επικοινώνησε η Κρίστη Καθάργια μετά την αποχώρηση της - Τι συνέβη στο ξενοδοχείο

Ποιον πήρε τηλέφωνο με το που έπιασε στα χέρια της το κινητό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Με ποιον επικοινώνησε η Κρίστη Καθάργια μετά την αποχώρηση της - Τι συνέβη στο ξενοδοχείο

Διπλή αποχώρηση είχαμε από το επεισόδιο του Survivor την Τετάρτη 24/1. Εκτός της οικειοθελής αποχώρησης του Χρήστου Βολικάκη μετά τις κατηγορίες κατά Αλέξη Παππά και Ασημίνας Χατζηανδρέου, η Κρίστη Καθάργια έφυγε μετά την ήττα της στον αγώνα αποχώρησης.

Το κλίμα μάλιστα όταν την αποχαιρετούσαν οι συμπαίκτες της ήταν βαρύ, με την Ασημίνα να ξεσπάει σε κλάματα και οι αντίπαλοι της να κοροϊδεύουν. Για το λόγο αυτό μάλιστα ο Χρήστος Δάντης έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

Η Κρίστη Καθάργια λοιπόν, επέστρεψε στο ξενοδοχείο από όπου ξεκίνησαν οι παίκτες πριν μπουν στην ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου και ήδη έχει επικοινωνήσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Άλλωστε αν δεν έχει ήδη γυρίσει στην Ελλάδα, ετοιμάζεται σύντομα η πτήση για την επιστροφή.

Με ποιον επικοινώνησε η Κρίστη Καθάργια αμέσως μετά την αποχώρηση της από το Survivor

Όπως είναι γνωστό η ψυχολόγος, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη (έχουν χωρίσει εδώ καιρό), έχει έναν γιο τον οποίο υπερλατρεύει. Με εκείνον λοιπόν επικοινώνησε με το που έπιασε κινητό στα χέρια της, καθώς ανυπομονούσε να μάθει πως είναι.

Μάλιστα, με το που μπήκε στο ξενοδοχείο έκανε μπάνιο, και απόλαυσε λίγες στιγμές στο εξωτικό νησί που βρίσκονται.

Κρίστη Καθαργιά Survivor

Πόσα χρήματα κέρδισε όσο βρισκόταν στο παιχνίδι

Παρέμεινε για τρεις εβδομάδες στο παιχνίδι, κάτι που σημαίνει πως αν και έφυγε νωρίς, δεν θα γυρίσει σπίτι της με άδεια χέρια. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, η ίδια στο συμβόλαιό που είχε κλείσει με την Acun Media και την παραγωγή του ΣΚΑΙ ανέφερε πως θα έπαιρνε κάθε εβδομάδα ένα σημαντικό ποσό, λίγο χαμηλότερο από εκείνο που έπαιρναν στο All Star Game οι παίκτες.

Αντί για 5.000 ευρώ δηλαδή, η ίδια είχε συμφωνήσει για 4.000 ευρώ και έτσι στον λογαριασμό της θα προστεθούν συνολικά 12.000 ευρώ. Αυτό, μάλιστα, φαίνεται πως είναι και το ποσό που συγκέντρωσε ο Χρήστος Βολικάκης που αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι το ίδιο βράδυ (δείτε εδώ τι συνέβη στο ξενοδοχείο μετά την αποχώρηση).

Κρίστη Καθαργιά Survivor