Βάσω Λασκαράκη: "Άδειασε" δημόσια την Κατερίνα Γερονικολού - «Μόνο αυτά μπορώ να δηλώσω»

Η απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις της στην Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη:

Στις πρόσφατες δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού σχετικά με μια παράσταση της Μιμής Ντενίση στο θέατρο στο παρελθόν, απάντησε η Βάσω Λασκαράκη, όταν την συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την ρώτησε σχετικά.

Συγκεκριμένα η σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη αποκάλυψε πως όταν είχε πάει να ζητήσει ένα ρόλο στο "Άνθος του κάκτου", η Μιμή Ντενίση της είπε πως το ρόλο που ήθελε τον είχε δώσει ήδη στην Βάσω Λασκαράκη. Όταν ωστόσο μετά από κάποιους μήνες εκείνη αποχώρησε, τελικά ήταν αυτή που την αντικατέστησε - δείτε εδώ αναλυτικά την δήλωση της και την αντίδραση της.

Η απάντηση της Λασκαράκη στην Γερονικολού για την παράσταση

Η Βάσω Λασκαράκη ωστόσο μιλώντας στην κάμερα του Super Κατερίνα, ανέφερε πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι, αφού δεν γνωρίζει κάτι για την ίδια και το ρόλο αυτό. Αντικαταστάτρια της τότε ήταν η Αθηνά Οικονομάκου και ήταν ο λόγος που γνωρίστηκαν.

«Εμένα ήταν η πρώτη μου δουλειά στην Αθήνα και μετά το ρόλο που πήρε η Αθηνά Οικονομάκου. Μόνο αυτά μπορώ να δηλώσω. Η Μιμή μου έδωσε το ρόλο το 2009 και μετά έγινε αντικατάσταση από την Αθηνα Οικονομάκου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η σχέση της Γερονικολού με την κόρη της Βάσως

Η Κατερίνα Γερονικολού είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και την κόρη του.

«Η ζωή με τον Γιάννη είναι εύκολη. Νομίζω, ότι απλά ταιριάζουμε. Οπότε τα πράγματα γίνονται εύκολα. Συζητάμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ό,τι πρόβλημα υπάρχει λύνεται. Αυτό που έχουμε είναι οικογένεια απόλυτα. Σε σχέση με τη συμβίωση με την κόρη του, αισθάνομαι, ότι έρχομαι σε επαφή με ένα πολύ καλό παιδί. Χωρίς να λέω ότι μια τέτοια σχέση εκ θέσεως είναι εύκολη, δεν είχα ποτέ δυσκολία και πρόβλημα να έρθω σε επαφή με το αγαπημένο του πρόσωπο», επισήμανε για την κόρη του.

«Νιώθω μια αμηχανία γιατί αυτό το παιδί δεν ανήκει σε μένα. Οπότε είναι αμήχανο να μιλάω για εκείνη. Είναι ένα υπέροχο παιδί και όλοι οι γύρω του άνθρωποι έχουν κάνει υπέροχη δουλειά, μου έκαναν εύκολη αυτή τη συνύπαρξη. Το αγαπημένο πρόσωπο του αγαπημένου μου, πρέπει να γίνεται αυτόματα δύο φορές αγαπημένο μου. Το "πρέπει" έχει γίνει "θέλω" πια», πρόσθεσε. «Η μαμά μου αγαπάει το Γιάννη. Είναι ο Γιαννάκης της», κατέληξε για την προσωπική της ζωή.