Δήμητρα Βαμβακούση: «Με έχετε ξεγραμμένη;» - Τι πραγματικά συνέβη στο νοσοκομείο όταν η μητέρα του Αγγελόπουλου έμαθε από την τηλεόραση πως πεθαίνει

«Ο Γιώργος το βίωσε πολύ άσχημα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δήμητρα Βαμβακούση: «Με έχετε ξεγραμμένη;» - Τι πραγματικά συνέβη στο νοσοκομείο όταν η μητέρα του Αγγελόπουλου έμαθε από την τηλεόραση πως πεθαίνει

Η Δήμητρα Βαμβακούση παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, και στην Ελένη Τσολάκη. Δεν δίστασε να μιλήσει για όλα τα θέματα που απασχολούν το κοινό σχετικά με τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, την εγκυμοσύνη της, μιας που είναι στο τελικό στάδιο και περιμένει να γεννήσει από μέρα σε μέρα, αλλά και για την απώλεια της πεθεράς της.

Μάλιστα, όσον αφορά στην μητέρα του Ντάνου, αναφέρθηκε σε ένα δυσάρεστο σκηνικό λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή. Όπως είχε εξηγήσει και εκείνος, δεν γνώριζε το πρόβλημά της και πως δεν της έμενε πολύς χρόνος, αλλά ενημερώθηκε μέσα από το νοσοκομείο παρακολουθώντας την εκπομπή πολύ γνωστού παρουσιαστή.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Βαμβακούση

«Με τον γάμο και την απώλεια που είχαμε ήταν δύσκολα. Τώρα είναι πιο καλά τα πράγματα», είπε αρχικά.

«Όποτε μας έβρισκαν σε κάποια τοποθεσία πάντα κάναμε δηλώσεις και αγχωνόμουν αν φαίνεται ή όχι η κοιλιά μου, γιατί ήμουν στον πέμπτο μήνα. Δεν έχω πρόβλημα με τη δημοσιότητα αλλά θέλω να απασχολώ μόνο όταν έχω να πω κάτι», δήλωσε στη συνέχεια για το γεγονός πως διέρρευσε η εγκυμοσύνη της χωρίς να το θέλει.

Δείτε επίσης: Το ανατριχιαστικό βίντεο την ώρα που το μωρό της κλωτσάει - Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ

Και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον σύζυγό της τελευταία, επισήμανε: «Κυρίως εκείνος με στήριξε, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, γιατί εκείνος έχασε τη μητέρα του. Την επόμενη μέρα από τον γάμο αυτή η ανάμειξη των συναισθημάτων....ένιωθα ότι θα σκάσει το μυαλό μου».

Για τον τρόπο που η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου έμαθε για το πρόβλημα της υγείας της, εξήγησε: «Μετράγαμε τις μέρες και θέλαμε η μαμά μας να είναι κοντά μας. Στεναχωριόμασταν πολύ, και στο τραπέζι και στην εκκλησία την σκεφτόμουν πολύ.

Ο Γιώργος το βίωσε πολύ άσχημα. Ο συγκεκριμένος παρουσιαστής πάντα είχε μια αρνητική χροιά και παρόλο που γνώριζε από πρώτο χέρι τι γίνεται και του είχαμε πει ότι η μητέρα του τον βλέπει... εκείνος το είπε. Η ερώτηση της μητέρας του τότε ήταν "με έχετε ξεγραμμένη;"».

Και έπειτα δήλωσε για τη γέννα: «Ο Γιώργος είναι stand by με ελικόπτερο, σε περίπτωση που χρειαστεί να έρθει... Έχω καλό γιατρό, το έχω δουλέψει πολύ στο μυαλό μου, πιστεύω θα πάει καλά».

«Θα ήθελα να έχει τα μάτια του, αλλιώς αναγκαστικά θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε», ανέφερε σε άλλο σημείο (δείτε εδώ τι δήλωσε εκείνος για τα χαρακτηριστικά που θέλει να πάρει το παιδί τους από εκείνη) και συμπλήρωσε:

«Δεν θα ήταν άντρας μου ο Γιώργος αν δεν είχε Θεό μέσα του. Ήταν τόσο μπαμ που δεν μπορώ να αντιληφθώ τι ακριβώς συνέβη και τι ερωτεύτηκα σε εκείνον. Όταν τον γνώρισα δεν ήθελα σχέση καθόλου».

«Είμαι 20+ κιλά, το σώμα το ξαναφτιάχνουμε, δεν αγχώνομαι», κατέληξε.