Στο νοσοκομείο, μετά την Kate Middleton και o Βασιλιάς Κάρολος - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Δείτε τι επίσημη ανακοίνωση του παλατιού

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Instagram: @theroyalfamily
Instagram: @theroyalfamily

Στο νοσoκομείο, όπου βρίσκεται και η Κέιτ Μίντλετον, εισήχθη σήμερα 26/1, ο βασιλιάς Κάρολος για μια προγραμματισμένη, διορθωτική επέμβαση που αφορά διογκωμένο προστάτη, σύμφωνα με ανακοίνωση Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ. Μάλιστα, όπως μεταδίδει το BBC, επισκέφτηκε την πριγκίπισσα της Ουαλίας η οποία νοσηλεύτεται επίσης, μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα την περασμένη εβδομάδα.

Το παλάτι είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα ότι ο 75χρονος Κάρολος θα υποβληθεί στην επέμβαση αυτή την εβδομάδα για μια καλοήθη πάθηση που είναι συνηθισμένη σε άνδρες άνω των 50 ετών

Υπενθυμίζουμε, ωστόσο, ότι η κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο προσοχής, ενώ το πέπλο μυστηρίου που πλανάται γύρω από την υγεία της προκαλεί σενάρια και συζητήσεις σε όλη τη Βρετανία αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο (δείτε εδώ τα σχόλια περί καρκίνου).

Η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού

«Ο βασιλιάς έφθασε στην ιδιωτική Κλινική του Λονδίνου, όπου η νύφη του Κέιτ, πριγκίπισσα της Ουαλίας, νοσηλεύεται έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα την περασμένη εβδομάδα» αναφέρει η ανακοίνωση.

Δείτε εδώ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΠΑΚΙΝΓΧΑΜ

Τι λέει το παλάτι για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Το παλάτι, παρά τις διαρροές, δεν αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για την επέμβαση, κάτι ωστόσο που εντείνει τις εικασίες και την ανησυχία σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας, που πρόσφατα γιόρτασε τα 42 της χρόνια. Πηγές κοντά στο παλάτι εισήγαγαν για πρώτη φορά τον όρο «υστερεκτομή», χωρίς επίσημη επιβεβαίωση της αιτίας. Παρ' όλα αυτά, η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται πώς αναρρώνει στο νοσοκομείο από τις γιορτές των Χριστουγέννων κι έπειτα.

Παράλληλα, ο βρετανικός Τύπος ασχολείται και με τον βασιλιά Κάρολο, που σε λίγες μέρες θα υποβληθεί σε θεραπεία για υπερπλασία προστάτη. Επίσης, θέμα συζήτησης είναι η δούκισσα του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον, που διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος μήνες μετά τη μαστεκτομή της λόγω καρκίνου του μαστού. Συνοπτικά πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον εξελίσσεται ομαλά, και από επίσημες πηγές αποκλείεται η περίπτωση επέμβασης για οποιαδήποτε αντιμετώπιση κακοήθειας.