Βαγγέλης Γκουρούσης: Έκανε μήνυση στον σύντροφο της Τέτας Καμπουρέλη - Τι συνέβη;

«Μου κατέστρεψαν τη ζωή μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαγγέλης Γκουρούσης: Έκανε μήνυση στον σύντροφο της Τέτας Καμπουρέλη - Τι συνέβη;

Ο Βαγγέλης Γκουρούσης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, με τον επιχειρηματία να μιλά για την μήνυση που έκανε στον νυν σύντροφο της πρώην γυναίκας του, Τέτας Καμπουρέλη. Οργισμένος, αναφέρθηκε επίσης και στα ψευδή ρεπορτάζ που έχουν κυκλοφορήσει για την φυλάκιση του.

Επίσης, αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά και για το ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε και ανέφερε πως έχει παντρευτεί με την σύντροφο που είναι μαζί το τελευταίο διάστημα - δείτε εδώ το χαμό που είχε προκληθεί.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Γκουρούση για τις μηνύσεις

«Ο σύντροφος της έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο ότι δουλεύει στην εταιρία μου. Δεν ισχύει βέβαια. Τα παιδιά μου ο ανακάλυψαν. Το προειδοποιήσαμε να κατέβει, τελικά δεν κατέβηκε. Ήρθαν και πληροφορίες ότι πρέπει να τελειώσει αυτό το θέμα και τελείωσε. Συγγνώμη δεν ζητάω πια. Θα κινηθώ νομικά απέναντι σε όποιον με έχει πειράξει. Δεν θα αφήσω ατιμώτηρους όσους με κατέστρεψαν, θα πληρώσουν. Μου κατέστρεψαν τη ζωή μου. Αγωγές έχω κάνει και ζητάω αποζημίωση.

Θα δώσω τα λεφτά σε διάφορα ιδρύματα. Να πληρώσουν για να καταλάβουν πως πρέπει να είναι σίγουροι για αυτό που λέμε. Με πείραξε όταν έμαθαν την πληροφορία ότι παντρεύτηκα και δεν με πήραν τηλέφωνο να με ρωτήσουν. Έχασα το θέατρο μου», είπε φανερά ενοχλημένος ο Βαγγέλης Γκουρούσης.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Τέτας

Την Κυριακή 24/9 ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό με το ζευγάρι πλαισιώνεται από πλήθος κόσμου, που είχαν καλέσει. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους το Υouweekly.gr απαθανάτισε την άφιξη της Τέτας Καμπουρέλη στην εκκλησία με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Χαλκία, με τον οποίο η ίδια δηλώνει full in love!

Εντυπωσιακή ήταν για μία ακόμη φορά η Τέτα, έχοντας επιλέξει να φορέσει ένα κατακόκκινο, φλογερό σατέν φόρεμα με άνοιγμα το ντελολτέ.

Τετα Καμπουρελη