«Θα κινηθώ νομικά!» - Το συκοφαντικό δημοσίευμα που έβγαλε εκτός εαυτού τον Βασίλη Γκουρούση

«Θα φωτογραφήσω το άτομο, είναι κάποιος, που δεν έχει...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso έφερε τα πάνω κάτω το πρωί της Παρασκευής 17/11 αφού αναφέρει πως ο πρώην σύζυγός της Τέτας Καμπουρέλη, Βασίλης Γκουρούσης, όχι απλά έχει προχωρήσει την ζωή του, όπως κι εκείνη (δείτε εδώ τον τωρινό της σύντροφο) αλλά έκανε και κρυφό γάμο με την... ενδυματολόγο που φέρεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου στον γάμο του με την γνωστή επιχειρηματία.

Λίγο μετά το δημοσίευμα περί μυστικού γάμου, ο Βασίλης Γκουρούσης βγήκε στο ζωντανά στο Happy Day και έκανε γνωστό, πως σε καμία περίπτωση δεν ισχύει το δημοσίευμα της Espresso και πως θα κινηθεί νομικά σε όσους αναφέρουν από εδώ και στο εξής, ότι παντρεύτηκε με την εν λόγω γυναίκα.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση για το δημοσίευμα μυστικού γάμου

«Όλο είναι ένα μύθευμα. Εγώ με αυτή τη γυναίκα μπορεί να είμαι, μπορεί να μην είμαι, αν θέλει και εκείνη, Το να γράφουν, ότι παντρεύτηκα κρυφά....θα μηνυθούν όλοι, γιατί είναι όχι μόνο ψέμα, αλλά πάνψεμα. Και αυτό να έχει γίνει, που δεν έχει γίνει δε θα έπρεπε να έχει επιβεβαιωθεί; Δεν ξέρει αυτός, που το έγραψε, πως έχει θέμα με τον ανακριτή;

Όλα με ενόχλησαν. Έχουν ψύχωση με αυτή τη γυναίκα. Θα φωτογραφήσω άτομο, είναι κάποιος, που δεν έχει γεμίσει τα κενά του με αυτόν τον άνθρωπο, που έχει βρει....Ο νοών νοείτω...

Η συγκεκριμένη κοπέλα την έχουν διασύρει....Βγήκα μόνο σε εσάς, γιατί έχετε ένα καλό κλίμα, όποιος άλλος το έχει παίξει το λέω, ότι θα μηνυθεί. Την κοπέλα αυτή τη διεκδικώ εγώ, εκείνη μπορεί να μην θέλει και το έχουν παρεξηγήσει.

Τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου είναι έξαλα. Τα παιδιά μου και τα τρία είναι έξαλα. Συνέχεια βάλλομαι από την πλευρά αυτή, συνέχεια, κάθε μέρα. Κοιτάξτε τη ζωή σας», είπε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Υπενθυμίζουμε πως το 2022 η Τέτα Καμπουρέλη, με επίσημη ανακοίνωσή της στα social media γνωστοποίησε ότι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Βασίλη Γκουρούση μετά από 32 χρόνια γάμου.

«Επειδή έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες στα οποία αναφέρεται το όνομα μου θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κατέθεσα αγωγή διαζυγίου και λύση του γάμου μου με τον Βασίλη Γκουρούση. Οι λόγοι διαζυγίου είναι καθαρά προσωπικοί και καθιστούν ανέφικτη την συνέχιση του συζυγικού μου βίου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όσο το δυνατόν πιο διακριτική διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας. Με εκτίμηση Τέτα Καμπουρέλη»

Η σύλληψη

Στις 24 Μάρτιου του 2021 ο Βασίλης Γκουρούσης συνελήφθη για κατηγορούμενος για τη μεγάλη ληστεία σε τέσσερις θυρίδες, σε τραπεζικό κατάστημα στο Ψυχικό. Ο 58χρονος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση και επιχειρώντας να αντικρούσει το στοιχείο της ύπαρξης γενετικού υλικού στο σημείο του εγκλήματος, υποστήριξε ότι αυτό δεν ανήκει μόνο στον ίδιο αλλά σε ακόμα δυο άτομα.

Δεκατέσσερις μήνες μετά τη σύλληψή του, ο Βασίλης Γκουρούσης αφέθηκε ελεύθερος, αφού κατά τη διάρκεια της ανάκρισης δεν προέκυψε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος του.

Συνήγοροι υπεράσπισης του θεατρικού παραγωγού, είχαν αναλάβει οι Αντώνης Βουλγαράκης και Βασίλης Σερεμέτης οι οποίοι εξέδωσαν Δελτίο Τύπου για την αποφυλάκισή του.

«Ο εντολέας μας κ. ΓΚΟΥΡΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με σύμφωνη γνώμη της κας Εισαγγελέως και Διάταξη του -επί μακρόν και ενδελεχώς χειριζόμενου την κύρια ανάκριση- κου Ανακριτή οδηγήθηκε στην ελευθερία, γενομένης δεκτής επί της ουσίας της αιτήσεως αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης και των περιεχόμενων σε αυτήν ισχυρισμών της υπεράσπισης.

Παρά την επί 4,5 μήνες παρακολούθηση του εντολέα μας μέχρι την προσαγωγή του και την παραπομπή του ενώπιον του κου Ανακριτή τον Μάρτιο του 2021, αλλά και την επί 14 μήνες κύρια ανάκριση ΟΥΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ προέκυψε από οιαδήποτε έρευνα που έλαβε χώρα», ανέφερε μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.