Βασίλης Καρράς: Ο άνθρωπος που ήταν απών στην κηδεία αλλά θα παραστεί στο μνημόσυνό του

«Τον βλέπω στον ύπνο μου, θα κάνω τα πάντα για να πάω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPHOTO
NDPHOTO

Την Κυριακή 26/1 συμπληρώνονται 40 ημέρες από την κηδεία του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά. Έφυγε από την ζωή έπειτα από ανακοπή καρδιάς, ενώ νοσηλευόταν με κορωνοϊό και παράλληλα έδινε μάχη με τον καρκίνο για μεγάλο διάστημα.

Το κλίμα στο τελευταίο αντίο του "Άρχοντα της νύχτας" ειπώθηκε σε πολύ βαρύ κλίμα, με την σύζυγό του και την κόρη του να είναι τραγικές φιγούρες. Πρόσωπα του χώρου της μουσικής και όσοι τον αγάπησαν, είχαν "πλημμυρίσει" τον χώρο γύρω από την εκκλησία και το νεκροταφείο.

Δυο από τις πιο δυνατές στιγμές που ανατρίχιασαν τους πάντες, ήταν όταν τραγούδησαν το αγαπημένο κομμάτι της γυναίκας του πάνω από το φέρετρο του αλλά και η στιγμή που ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης πήρε ένα μπουκάλι ουίσκι και έσταξε πάνω στην κάσα του.

Αυτή την Κυριακή 28/1 λοιπόν, θα γίνει το μνημόσυνο με λεπτομέρειες σχετικά να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Στην εκπομπή Super Κατερίνα ωστόσο, ένας καλός του φίλος αποκάλυψε πως παρόλο που δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην κηδεία του, θα πάει στο μνημόσυνο.

Αυτός ο φίλος του Βασίλη Καρρά θα πάει στο μνημόσυνο

«Θα κάνω τα πάντα γιατί το έχω ανάγκη. Δεν μπόρεσα να είμαι στην κηδεία, να είμαι τουλάχιστον στο μνημόσυνο. Θα έχουν κάποιο φαΐ, κάποιο συγχώριο, κάποιο καφέ, κάτι θα υπάρχει. Δεδομένο η μουσική υπόκρουση στο χωριό του. Δεν έχουν σταματήσουν να παίζουν», ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ακριτίδης.

«Αν δεν υπήρχε ο Βασίλης Καρράς εγώ δεν θα ήμουν τραγουδιστής. Τον βλέπω στον ύπνο μου και εκεί που τραγουδάω», αποκάλυψε λίγο μετά.

«Είναι πολύ κοινές οι ζωές μας. Πόντιοι. Μόνο που ο Βασίλης ήξερε να μαγειρεύει, εγώ δεν ξέρω. Του άρεσε να βράζει αρνιά και κατσίκα και να φτιάχνει σούπες. Ήθελε να ταΐσει 100 άτομα και μπορεί αυτός στο τέλος να μην φάει», εξομολογήθηκε επίσης.