My Style Rocks: Αυτή είναι η σημερινή guest κριτής, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Δείτε την ανακοίνωση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτή είναι η σημερινή guest κριτής, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας, βρίκσεται το ριάλιτι μόδας My Style Rocks, το οποίο σήμερα, Παρασκευή 26/1, έχει ως guest κριτή την Kόνι Μεταξά! Το θέμα της σημερινής δοκιμασίας είναι "Εργαζόμενη Γυναίκα".

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

"Στην πρώτη δοκιμασία οι διαγωνιζόμενες θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να ετοιμάσουν μία εμφάνιση που βασίζεται σε ένα… ταγιέρ εκφράζοντας όμως μέσα από αυτό το προσωπικό τους στυλ.

Η guest κριτής έχει στα χέρια της έναν πολύτιμο βαθμό τον οποίο, μόλις ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις, θα δώσει σε μία διαγωνιζόμενη.

Δείτε επίσης: My Style Rocks: «Λυπάμαι αυτές που σας βλέπουν! Συγγνώμη, θέλω να κλάψω...» - "Λύγισε" η Σοφία Χατζηπαντελ

Τι εντυπώσεις θα αφήσουν οι εμφανίσεις των fashionistas στην κριτική επιτροπή και ποια διαγωνιζόμενη θα καταφέρει να εντυπωσιάσει την Konnie Μεταξά;

MY STYLΕ ROCKS!

Καθημερινά στις 16.15"

ΚΟΝΙ ΜΕΤΑΞΑ

ΚΟΝΙ ΜΕΤΑΞΑ

Οι αλλαγές για τον δεύτερο κύκλο της σεζον

Αλλαγές τόσο στην κριτική επιτροπή όσο και στις παίκτριες αναμένεται να πραγματοποιηθούν στον δεύτερο κύκλο της σεζόν My Style Rocks. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσαροπούλου στην εκπομπή Ηappy Day, το πρωί της Παρασκευής 5/1, τα δοκιμαστικά για τα κορίτσια έχουν ήδη ξεκινήσει.

«Η Ραμόνα φαίνεται ότι πάλι φτάνει στην πηγή και δεν θα πιει νερό. Από ότι “μυρίζω”, στον επόμενο κύκλο δεν θα είναι τελικά. Φαίνεται ότι η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι εκείνη που κέρδισε το εισιτήριο για την κριτική επιτροπή, του επόμενου κύκλου, ο οποίος θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο – Μάρτιο. Ξεκινούν γυρίσματα στις 15 Ιανουαρίου», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Υπάρχει ένα θρίλερ, εξετάζεται ένα άλλο ενδεχόμενο, διότι θέλουν να κάνουν ριζικές αλλαγές. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να υπάρξει μία δεύτερη αποχώρηση και να προστεθεί ακόμα ένα πρόσωπο. Έχει πέσει στο τραπέζι σαν plan b, να μείνει η Έβελυν στη θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή και να φύγει ο Δημήτρης Σκουλός και να μπει στη θέση του ο Λάκης Γαβαλάς. Εξετάζεται να μείνει και τετράδα», τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δείτε εδώ το βίντεο: