My Style Rocks: «Λυπάμαι αυτές που σας βλέπουν! Συγγνώμη, θέλω να κλάψω...» - "Λύγισε" η Σοφία Χατζηπαντελή

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Λυπάμαι αυτές που σας βλέπουν! Συγγνώμη, θέλω να κλάψω...» -

Το My Style Rocks είναι γνωστό για τις εντάσεις του και τα προβλήματα ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες. Σε κάθε επεισόδιο δεν λείπει από ένας καβγάς μεταξύ τους, είτε για τις βαθμολογίες είτε για όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες. Ένας ακόμη τσακωμός συνέβη και το μεσημέρι της Δευτέρας 18/12 στο στούντιο του ΣΚΑΙ, ο οποίος όμως έκανε την Σοφία Χατζηπαντελή να "λυγίσει".

Η κριτής, συγκεκριμένα, ξέσπασε για τις φωνές μεταξύ των κοριτσιών κι αυτό γιατί θεώρησε πως δεν είναι σωστό για τους τηλεθεατές που παρακολουθούν να έχουν μία τόσο άσχημη εικόνα για έναν διαγωνισμό ο οποίος μόνο γέλιο θα έπρεπε να προκαλεί και να αποτελεί ένα μέσο διαφυγής από την καθημερινότητα για εκείνους.

Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία Χατζηπαντελή στο My Style Rocks

«Θέλω να πω κάτι πρώτα. Όταν ήρθα εδώ, δεν κατάλαβα πόσες μεγάλες γυναίκες σε ηλικία μας βλέπουν σαν ένα escape, που είναι μόνες τους στο σπίτι και θέλουν μία παρέα. Προ πάντων, τώρα που είναι Χριστούγεννα, εγώ θέλω να βλέπουν κάποιοι αυτό που… Εγώ μιλώ για τα κορίτσια που τσακώνονται έτσι. Λυπάμαι αυτές που σας βλέπουν στα αλήθεια, είναι τόσο κρίμα, γιατί έχουμε θείες, γιαγιάδες και μία που είναι 87 χρονών και είναι μόνη της, αυτό είναι η χαρά της στην ημέρα της. Αν είναι και μόνη της, δεν θέλω να σας βλέπει έτσι να μαλώνετε. Συγγνώμη, θέλω να κλάψω. Δεν σας βλέπουν για να μαλώνετε...», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Η Σοφία Χατζηπαντελή τσακώθηκε άσχημα με τον στιλίστα της - Της πήρε το φόρεμα, έφυγε και ξέσπασε σε κλάματα

Ποια θα την αντικαταστήσει

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, σύντομα θα έχουμε το μεγάλο τελικό του reality μόδας, "My Style Rocks", το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, η φετινή σεζόν για το παιχνίδι μόδας ήταν πολύ ταραγμένη, αφού η κριτική επιτροπή δε σημείωσε την αναμενόμενη επιτυχία, με αποτέλεσμα, η διοίκηση του καναλιού να σκέφτεται από πολύ νωρίς τον ανασχεδιασμό του (δείτε εδώ τα σχόλια της Κατερίνας Καραβάτου για αυτά που συμβαίνουν).

Παράλληλα, στα πλαίσια προετοιμασίας του reality, για το επερχόμενο τέλος του πρώτου μισού της τηλεοπτικής σεζόν, γίνονται δοκιμαστικά για τη δημιουργία της τελικής κριτικής επιτροπής, σύμφωνα με ρεπορτάζ, που παρουσίασε η πρωινή εκπομπή, "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρει, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, η επιλογή των guest κριτών, που θα "εισβάλλουν" στο παιχνίδι της μόδας, πρόκειται να εμφανιστούν ήδη από το επεισόδιο του ημιτελικού. Παράλληλα, όπως φαίνεται οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν αποφασίσει, να περάσουν από δοκιμαστικό τέσσερις επώνυμες γυναίκες, οι οποίες πέρα από τη συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό, θα δοκιμαστούν και ως αντικαταστάτριες της Σοφίας Χατζηπαντελή.

Οι γυναίκες, που ακούγονται και οι οποίες θα περάσουν από το στούντιο της παραγωγής, είναι η Κόνι Μεταξά, η Χριστίνα Κοντοβά, η Σοπράνο, καθώς και η Έβελυν Καζαντζόγλου. Ακόμη, βέβαια ο σταθμός δεν έχει πάρει ακόμα αποφάσεις, για τη δομή της εκπομπής, για αυτό και δε θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο, που ήταν το αναμενόμενο, αλλά μετά το Φεβρουάριο.

Υπενθυμίζουμε, ότι πριν λίγο καιρό, υπήρχε έντονη φημολογία, ότι τη θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή, θα έπαιρνε η Ραμόνα Βλαντή, την οποία είδαμε και πριν κάποιο χρονικό διάστημα ως guest εμφάνιση στο παιχνίδι (δείτε εδώ τι είχε ειπωθεί για την Ραμόνα Βλαντή και την αντικατάσταση της κριτικής επιτροπής).