Χρήστος Βολικάκης: «Για να αρχίσουμε να βλέπουμε ποιος είναι ψεύτης! Η Αντωνά είπε...» - Ξεμπρόστιασε δημόσια τη Μαρία λίγες ώρες μετά την αποχώρηση

"Έσπασε" τη σιωπή του για την πλεκτάνη που στήθηκε πίσω από την πλάτη του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χρήστος Βολικάκης: «Για να αρχίσουμε να βλέπουμε ποιος είναι ψεύτης! Η Αντωνά είπε...» - Ξεμπρόστιασε δημόσια τη Μαρία λίγες ώρες μετά την αποχώρηση

Ο Χρήστος Βολικάκης έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής από τον Άγιο Δομίνικο μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor και μαζί του βρίσκεται και η Κρίστη Καθαργιά, η οποία αποχώρησε μετά την τελική δοκιμασία της Τετάρτης 24/1.

Η τελευταία, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης όπου έκαναν στάση (δείτε εδώ και την πρώτη της επίσημη ανάρτηση) και ενώ και εκείνη δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που είχε στο παιχνίδι, αφού κοιμήθηκε καλά, έκανε μπάνιο και άλλαξε ρούχα πια, όλα τα βλέμματα έπεσαν στον συμπαίκτη της, ο οποίος κουρεύτηκε και ξυρίστηκε και είναι αγνώριστος.

"Κόλαφος" ο Χρήστος Βολικάκης ξεμπρόστιασε την Αντωνά μετά την αποχώρηση από το Survivor

Όσο, όμως, περνούν την ώρα τους εκεί, ο Χρήστος Βολικάκης παρακολουθεί και αναδημοσιεύει στα social media του, όσα γράφονται για εκείνον και το ριάλιτι επιβίωσης, με τα οποία συμφωνεί. Ανέβασε, μάλιστα, σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα tweet που έγραφε:

«Τελικά ο Βολικάκης είχε δίκιο. Δεν ήταν μπροστά, του το μετέφεραν. Η Αντωνά είπε ψέματα ότι δεν μίλησε σε κανένα. Μίλησε σ' αυτούς και είπε ότι είναι χειραγώγηση της ψηφοφορίας το σκεπτικό να μην ψηφιστούν ο Παππάς και ο Σάββας».

Και ο ίδιος σχολίασε: «Για να αρχίσουμε να βλέπουμε ποιος είναι ψεύτης σιγά σιγά. Ειλικρινά τα βλέπω τώρα απέξω και θλίβομαι ακόμα περισσότερο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Αλλά μάλλον αυτό έχουν μάθει να κάνουν και το κάνουν πολύ καλά».

Δείτε επίσης: Τι συνέβη στο ξενοδοχείο μετά την οικειοθελή αποχώρησή του

Χρήστος Βολικάκης ψέματα Αντωνά
Instagram / Χρήστος Βολικάκης

Πόσα χρήματα πήρε

Παρά το γεγονός, λοιπόν, πως υπάρχει ρήτρα στα συμβόλαια των παικτών όσον αφορά την οικειοθελή αποχώρηση, ρήτρα που τους δεσμεύει να πληρώσουν έως και 50.000 αν πουν μια μέρα πως θέλουν να φύγουν, ο Χρήστος Βολικάκης δεν χρειάζεται να μπει σε αυτή την διαδικασία καθώς πριν μπουν στο παιχνίδι είχαν συμφωνήσει ομόφωνα πως μόνο για ιατρικούς λόγους θα μπορεί να αποχωρήσει κάποιος οικειοθελώς χωρίς να πληρώσει την συγκεκριμένη ρήτρα. Αξίζει να τονιστεί πως και οι ψυχολογικοί λόγοι θεωρούνται ιατρικοί άρα ουσιαστικά ο Χρήστος δεν "πάτησε" καμία συμφωνία και κανέναν κανονισμό.

Συμπέρασμα αυτού, με βάση το ότι αμειβόταν εβδομαδιαίως με 4.000 ευρώ, τώρα που αποχώρησε θα πάρει 12.000 γιατί παρέμεινε στο παιχνίδι για τρεις ολόκληρες εβδομάδες.