Βρέθηκε η "εξαφανισμένη" Αθηνά Ωνάση - Η νέα ζωή σε ξύλινη βίλα στην Ολλανδία, η κυοφορία και η ανανεωμένη της εικόνα

Σε λίγες ημέρες θα γιορτάσει τα 40ακοστα γενέθλιά της

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Λίγες μέρες πριν σβήσει τα κεράκια για τα 40 χρόνια της, η εξαφάνισή της από παντού ήταν ένα μεγάλο θέμα που απασχολούσε τον Τύπο εδώ και αρκετό καιρό, ενώ όσοι έχουν προσπαθήσει να την εντοπίσουν δεν τα έχουν καταφέρει. Που χάθηκε επιτέλους η Αθηνά Ωνάση; Άνοιξε η γη και την κατάπιε; Όχι βέβαια ...

Η κληρονόμος της περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση, που την επόμενη Δευτέρα 29/1 κλείνει τα σαράντα, δηλώνει εξαφανισμένη και πολλοί υποστηρίζουν ότι κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, το κάνει γιατί έχει σοβαρούς λόγους... Εξάλλου έχουν περάσει περισσότερο από 6 μήνες μετά από τα τελευταία δημοσιεύματα που μιλούσαν για το ίδιο θέμα, την άφαντη Αθηνά Ωνάση.

Την ίδια στιγμή, το περιβάλλον της είχε κλειστά τα χαρτιά του για τις αποκλειστικές φήμες εγκυμοσύνης της, που ανέφεραν site της Βραζιλίας και ενισχύονταν ακόμα περισσότερο αφού για πρώτη φορά δεν παρευρέθηκε και δεν συμμετείχε στο Παρίσι, ούτε στο φημισμένο τουρνουά της Longines, Paris Eiffel Jumping, τον περασμένο Ιούνιο όπως συνήθιζε.

Η Αθηνά Ωνάση
04-10-2007 Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας.<<ΩΝΑΣΗ>> 2007

Δείτε επίσης: Ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ τη βδομάδα - Το πολυτελές σκάφος με πισίνα, τζακούζι και γυμναστήριο που νοικιάζει η Ωνάση στη Μύκονο

Ανέκαθεν η Αθηνά Ωνάση ήταν κλειστός χαρακτήρας που δεν της άρεσε η δημοσιότητα. Δεν ήταν ποτέ αγενής με τους παπαράτσι, αλλά τους απέφευγε συστηματικά και αρνιόταν πάντα να χαμογελάσει στον φακό, “σχεδόν ποτέ” θα συμπληρώναμε εμείς... Η Αθηνά “της σιωπής” όπως την λένε τα media, επειδή εκείνη επιμένει εδώ και δεκαετίες να μην δίνει συνέντευξη, έχει μάθει να ζει σε έναν γυάλινο κόσμο δικό της, μακριά από φίλους και με ελάχιστους γνωστούς και ενώ κάποια άλλη στην θέση της θα δήλωνε ευτυχής, εκείνη ζει απομονωμένη... Λένε πως εδώ και μερικούς μήνες ζει σε μια μεγάλη φάρμα στην Ολλανδία μαζί με τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Ζόρζι, ένα νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην ζωή της που την κάνει επιτέλους να χαμογελά.

Η 40χρονη Αθηνά, μετά την τραυματική κατάληξη του γάμου της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, κλείστηκε ακόμα πιο πολύ στον εαυτό της και ζούσε το περισσότερο διάστημα μόνη της γιατί έχει πολλές φοβίες. Μάλιστα κάποιοι έλεγαν ότι οι φοβίες της αυτές ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που δεν ήθελε να κάνει παιδί, επηρεασμένη από τους ξαφνικούς θανάτους τής μητέρας της Χριστίνας και του θείου της Αλέξανδρου. Μοναδική της διασκέδαση τα άλογα και η ιππασία.

Ο νέος άντρας στην ζωή της Αθηνάς Ωνάση και η εγκυμοσύνη

Η γνωριμία της με τον Αλμπέρτο Ζόρζι έγινε με αφορμή την πώληση του αλόγου της Cornetto K, με τον προπονητή της, Γιαν Τοπς, να τους φέρνει σε επαφή. Παρά το γεγονός ότι ο Αλμπέρτο μεταπώλησε το άλογο σε ένα μήνα, οι φήμες είχαν «φουντώσει» για το μεταξύ τους ειδύλλιο.

Από την πλευρά του, ο Αλμπέρτο Ζόρζι έχει διαψεύσει τη σχέση τους, υπογραμμίζοντας «κι εγώ το άκουσα, αλλά όχι, δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ τίποτε ανάμεσα σε εμένα και την Αθηνά. Απλώς έχουμε δουλέψει μαζί και τέλος. Ίππευσα το άλογό της, αλλά δεν έκανα ποτέ κάτι με την ίδια». Παρόλα αυτά τα δημοσιεύματα όχι απλά μιλάνε για έναν μεγάλο έρωτα, αλλά επιμένουν μάλιστα ότι η Αθηνά Ωνάση τώρα πια έχει γυρίσει την πλάτη της στο ζοφερό παρελθόν και έχει κάνει μια νέα αρχή.

Η νέα ζωή της Αθηνάς Ωνάση
06-10-2007 Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο-Διεθνείς αγώνες 'Ωνάση'

Να συμπληρώσουμε ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το χρυσό κορίτσι μετά από όσα πέρασε επιτέλους θα χαμογελά αφού οι προηγούμενες περιπέτειες στο οικογενειακό της περιβάλλον την είχαν τσακίσει. Τσακώθηκε με τον πατέρα της, το 2007 ίδρυσε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας το Athina Onassis International Horse Show. Μετά το 2009 το μετακόμισε στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Αργεντινής και μετά το 2014 στο Saint–Tropez της Γαλλίας. Να σημειωθεί πως ο σύζυγος της στα δικαστήρια έλεγε πως την χώρισε γιατί δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Μια οικονομική καταστροφή υπέστη η Αθηνά Ωνάση, αφού η χρυσή κληρονόμος έχασε μέρος από την περιουσία της, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την… κατάρα της οικογένειας του Αριστοτέλη.

Δείτε επίσης: Αθηνά Ωνάση: Πόσα λεφτά πούλησε τον Σκορπιό

Η Αθηνά Ωνάση, βέβαια, ως μοναδική κληρονόμος της Χριστίνας Ωνάση, αλλά και μοναδική εν ζωή απόγονος του Αριστοτέλη, συνεχίζει να έχει αμύθητη περιουσία αν και ένα μεγάλο μέρος της το έχει χάσει. Άλλωστε για εκείνη τα λεφτά δεν σήμαιναν ποτέ τίποτα, την ενδιέφερε μόνο η ευτυχία της και αυτή την εξαγόρασε πολλές φορές δύσκολα για να την αποκτήσει.