Δήμητρα Βαμβακούση: «Aναγκαστικά θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε, αν το μωρό δεν...» - Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Ντάνο και το 2ο παιδί

Πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δήμητρα Βαμβακούση: «Aναγκαστικά θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε, αν το μωρό δεν...» - Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Ντάνο και το 2ο παιδί

Η Δήμητρα Βαμβακούση μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για την εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, την Παρασκευή 26/1, και αφού προχώρησε σε μία ανατριχιαστική αποκάλυψη για τον τρόπο που η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου ενημερώθηκε για το πρόβλημα της υγείας της, προχώρησε σε δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της και την σχέση της με τον σύζυγό της.

Αποκάλυψε ποιο είναι το χαρακτηριστικό του καλού της που θα ήθελε οπωσδήποτε να πάρει το παιδί τους, αφήνοντας υπονοούμενα πως σκέφτονται ήδη να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους με ένα δεύτερο μωρό, μίλησε για τα κιλά που έχει πάρει, αλλά και για την σχέση της με τον Θεό.

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Βαμβακούση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Ο Γιώργος είναι stand by με ελικόπτερο, σε περίπτωση που χρειαστεί να έρθει... Έχω καλό γιατρό, το έχω δουλέψει πολύ στο μυαλό μου, πιστεύω θα πάει καλά», είπε αρχικά για το γεγονός πως ο Ντάνος χρειάζεται να λείπει πολλές ημέρες της εβδομάδας λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, αλλά και για τους φόβους της για τη στιγμή της γέννας.

«Θα ήθελα να έχει τα μάτια του, αλλιώς αναγκαστικά θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε», ανέφερε σε άλλο σημείο (δείτε εδώ τι δήλωσε εκείνος για τα χαρακτηριστικά που θέλει να πάρει το παιδί τους από εκείνη) και συμπλήρωσε:

«Δεν θα ήταν άντρας μου ο Γιώργος αν δεν είχε Θεό μέσα του. Ήταν τόσο μπαμ που δεν μπορώ να αντιληφθώ τι ακριβώς συνέβη και τι ερωτεύτηκα σε εκείνον. Όταν τον γνώρισα δεν ήθελα σχέση καθόλου».

«Είμαι 20+ κιλά, το σώμα το ξαναφτιάχνουμε, δεν αγχώνομαι», κατέληξε.