Βαρύς θρήνος για την Νεσχάν Μουλαζίμ - Το ανακοίνωσε με δυο φωτογραφίες τους

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια της Νεσχάν Μουλαζίμ. Έφυγε από τη ζωή ένα η αδερφή του συζύγου της με αποτέλεσμα όλοι να βιώνουν στιγμές απόλυτου θρήνου. Την είδηση μετέφερε οι ίδιοι μέσω του προφίλ της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες τους θέλοντας με αυτό τον τρόπο να την αποχαιρετήσει και δημόσια. Βέβαια, δεν έκανε γνωστά τα αίτια του θανάτου της.

Οι αναρτήσεις της Νεσχάν Μουλαζίμ για το θάνατο της κουνιάδας της

«Η κουνιάδα μου. Καλό ταξίδι Εβελινάκι μου. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε χαρακτηριστικά Νεσχάν Μουλαζίμ προκαλώνας τεράστια συγκίνηση.

Να σημειώσουμε πω η Νεσχάν με τον σύζυγό της (δείτε εδώ ποιος είναι) παντρεύτηκαν με θέα το Αιγαίο σε ένα άκρως ρομαντικό φόντο.

Νεσχάν Μουλαζίμ θρήνος

Νεσχάν Μουλαζίμ θάνατος κουνιάδας

Η απώλεια του πεθερού της

Στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, το πρωί της Τρίτης 6/9, βρέθηκε καλεσμένη η Νεσχλαν Μουλαζίμ όπου είχε μιλήσει και για την απώλεια του πεθερού της.

«Είχα τόσο άγχος, δεν θυμάμαι τίποτα. Μάλλον επειδή τρεις φορές αναβλήθηκε ο γάμος, ήταν κάτι πολύ απίθανο. Μέχρι και την ώρα που φεύγαμε, πάλι εμπόδια βρήκαμε μπροστά μας. Δηλαδή, με το αυτοκίνητο, μόλις μπήκαμε στα σοκάκια της Μυκόνου με άδεια που παίρνεις για τον γάμο, μπήκε ολόκληρη νταλίκα στα στενά και δεν μπορούσαμε να περάσουμε.

Εμείς γνωριστήκαμε στα Χανιά, σε μία κοινή παρέα που είχαμε βγει ένα βράδυ, απλά εκεί δεν έγινε κάτι. Την επόμενη μέρα πάλι βρεθήκαμε στην ίδια παρέα, ανταλλάξαμε τηλέφωνα, ακολουθήσαμε ο ένας τον άλλο στο Instagram και πάει λέγοντας. Από τότε είμαστε μαζί και στον δεύτερο μήνα της σχέσης μας μιλάγαμε για γάμο.

Ο μπαμπάς και η μαμά μου είναι πάρα πολύ ανοιχτοί σε αυτό. Ούτως ή άλλως στην Ελλάδα ζω, δεν περιμένουν να τους βρω Τούρκο γαμπρό. Και από την μεριά του Στέλιου με αγκαλιάσανε πάρα πολύ. Ο μπαμπάς του Στέλιου και η καταγωγή του είναι από τα Σφακιά και ήταν το μοναδικό μέρος που δεν έφτασαν οι Τούρκοι και λέει ο Στέλιος στη μαμά "Ξέρεις μαμά, έχω μία σχέση, θέλω να την γνωρίσετε" και γίνεται όλη αυτή η ιστορία και λένε "Ωραία, στον μπαμπά πως το λέμε;"».

Έτσι, αφού του επισήμαναν την καταγωγή της, δήλωσε: «Και ο μπαμπάς του κολλάει και λέει "Τι εννοείτε;", μετά η κουνιάδα μου μπήκε στη μέση και όπως τον αγάπησα με αγάπησε και πριν φύγει από τη ζωή μου χαλάλισε και τον γιο του», είπε για τη ζωή της.