Με φόντο το Αιγαίο και υπέροχο λευκό σατέν φόρεμα - Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο της πρώην του Πετρουλάκη, Νεσχάν Μουλαζίν

Έλαμπε από ευτυχία!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Με φόντο το Αιγαίο και υπέροχο λευκό σατέν φόρεμα - Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο της πρώην του Πετρουλάκη, Νεσχάν Μουλαζίν

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από τις 2/9, το μοντέλο από την Τουρκία Νεσχάν Μουλαζίν, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Στέλιο Πολογεώργη, στη Μύκονο μετά από 2 αναβολές. Η εκπομπή «Happy Day», παρουσίασε πλάνα από την όμορφη μέρα, δείχνοντας την ευτυχία του όμορφου ζευγαριού, αλλά και τις λεπτομέρειες της πολυπόθητης τελετής, που από τόσες δυσκολίες πέρασε για να πραγματοποιηθεί.

Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο παρουσία καλών φίλων αλλά και συγγενών τους, όπως οι γονείς του ζευγαριού. Για την μητέρα του Πολογεώργη, αλλά και πεθερά της έχει μιλήσει και στο παρελθόν το μοντέλο, αποκαλύπτοντας την σχέση τους, αλλά και το πως της έχει ζητήσει να την αποκαλεί.

Tα πρώτα πλάνα από το γάμο της Νεσχάν Μουλαζίν στη Μύκονο

Όπως μας ενημέρωσε ο δημοσιογράφος του Happy Day

«Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Στέλιο Πολογεώργη, με 3 μάρτυρες μετά από δύο αναβολές. Πολιτικός γάμος στο δημαρχείο του νησιού με κουμπάρες τη Βασιλική Τσεκούρα και την Ευγενία Guzel. Eίναι πολλά χρόνια μαζί και μετά από πολλές αναβολές κατάφεραν να ενώσουν τις ζωές τους. Όλα έγιναν σε στενό οικογενειακό κύκλο καθώς η Νεσχάν ήθελε αυτή την ημέρα να την κρατήσει αυστηρά για εκείνη και τα λατρεμένα της πρόσωπα. Όλα αυτά με φόντο το απέραντο γαλάζιο».

Πριν τη γνωριμία της με τον Πολογεώργη ήταν ζευγάρι με τον σύζυγο της Ελένης Τσολάκη

Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης είναι ένα ζευγάρι που έχει προτιμήσει από την αρχή της σχέσης τους να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να την προστατεύσουν και τα έχουν καταφέρει - δείτε εδώ που βρέθηκαν πρόσφατα.

Ο γάμος τους τελέστηκε το 2017 στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο Island Residence. Κουμπάροι τους ήταν η Χρύσα Καλπάκη και o Ιωσήφ Μαρινάκης, με τους οποίους διατηρούν φιλική σχέση εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και η κολλητή φίλη της παρουσιάστριας, Μαρία Τσακίρη.

Για την πρώτη τους γνωριμία η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως την πρώτη φορά που τον είδε, το πρόσωπό της ήταν πολύ πρησμένο, καθώς προηγουμένως είχε επισκεφτεί τον οδοντίατρο και είχε κάνει απονεύρωση.

Τσολάκη Πετρουλάκης γάμος

«Τον ήξερα μακρινά. Από παρέες. Και εκείνος με ήξερε. Ασχολείται με τεχνολογία. Και όταν χρειάστηκε να βρεθούμε, να μου φέρει κάτι να το αγοράσω… Είχα πάει στον οδοντίατρο και ήμουν πρησμένη, χάλια. Με γνώρισε χάλια. Ήταν η μόνη φορά που δεν είχα βγει στο Happy Day. Πήγα να πάρω αυτό που ήθελα. Με είδε. Δε μου είπε τίποτα. Του είπα, πονάει το δόντι μου. Μετά εκείνος έμαθε μερικά πράγματα για μένα. Και μετά εξελίχτηκαν τα πράγματα έτσι, ωραία. Μηνυματάκια κλπ»

Ωστόσο πριν ερωτευτεί την Ελένη Τσολάκη και γίνει η γυναίκα της ζωής του που θα περνούσε την υπόλοιπη ζωή μαζί της, είχε απασχολήσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με τη σχέση που διατηρούσε με γνωστό μοντέλο.

Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας είχε σχέση με την Νεσχάν Μουλαζίν, που παντρεύτηκε τον νέο εκλεκτό της καρδιάς της.