Γιώργος Λιάγκας: «Εχει συνεργαστεί χρόνια μαζί μου, με καταλαβαίνει...» - Απαντά ανοιχτά στη Μαίρη Συνατσάκη

«Δεν στοχοποίησα ποτέ ανθρώπους που κάνουν podcasts...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Εχει συνεργαστεί χρόνια μαζί μου, με καταλαβαίνει...» - Απαντά ανοιχτά στη Μαίρη Συνατσάκη

Την δική του απάντηση, έδωσε την Μαίρη Συνατσάκη, ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Παρασκευής 26/1, μέσα από την εκπομπή του Το Πρωινό. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της Youtuber, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πρόσφατα στην Zoe Pre.

Υπενθυμίζουμε ότι o παρουσιαστής είχε ένα έντονο ξέσπασμα με αφρομή την προβολή ενός αποσπάσματος του podcast, της Μαίρης, εκφράζοντας την αντίθεση του να γίνονται τα Podcast, τηλεοπτικές εκπομπές. «Χάνονται εργατικά χέρια, κάμερες, επαγγελματικό μακιγιάζ κλπ…Αν θέλουμε να κάνουμε τηλεόραση, να δουλέψουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης για να γίνει μια σωστή εκπομπή. Η γιαλατζί τηλεόραση που την βαφτίσαμε podcast είναι φτηνιάρικο και για μένα κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Αν δεν θέλουν να κάνουν εκπομπή στην τηλεόραση, γιατί στήνουν καμερούλα απέναντί τους;» (δείτε εδώ τι είχε πει).

Μετά από λίγο καιρό στην συνέντευξη που έδωσε στο Youtube η Μαίρη Συνατσάκη, απάντησε: «Επειδή τον ξέρω προσωπικά και έχω δουλέψει μαζί του. Νομίζω σε αυτή τη φάση βαριόταν λίγο. Και κάτι μέσα του είπε… "ε δεν μου αρέσει". Πιστεύω ότι του φαινόταν βαρετό το θέμα και το κεφάλι του στρόφαρε με έναν τρόπο λίγο πιο πιπεράτο. Δεν θα κάνει κάποιος podcast επειδή είπε ο Λιάγκας ότι δεν του αρέσουν;» (δείτε εδώ αναλυτικά).

Η απάνηση του Γιώργου Λιάγκα στη Μαίρη Συνατσάκη

Ο παρουσιάστης λοιπόν, με αφρμή του παραπάνω σχόλιο, θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στον αέρα της εκπομπής. «Θέλω να πω μία καλημέρα στη φίλη μου τη Μαίρη Συνατσάκη η οποία επειδή έχει συνεργαστεί χρόνια μαζί μου, με καταλαβαίνει.

Και καμιά φορά κάνω ένα σχόλιο, όχι επειδή είναι to the point αλλά επειδή αισθάνομαι κάπως και λέω και κάτι. Το κατάλαβε η Μαίρη. Δεν στοχοποίησα ποτέ ανθρώπους που κάνουν podcasts, απλώς είπα ότι είναι μία φτηνή τηλεόραση γιατί δεν έχει όλο αυτό το κομμάτι της λάμψης και των φώτων» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε εδώ το βίντεο: