Κατερίνα Παναγοπούλου: «Έχω έναν ψυχαναγκασμό μέσα μου, μπορεί να μην φάω και να μην κοιμηθώ...»

Πώς εξισορροπεί επαγγελματική και προσωπική ζωή;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Παναγοπούλου: «Έχω έναν ψυχαναγκασμό μέσα μου, μπορεί να μην φάω και να μην κοιμηθώ...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η Κατερίνα Παναγοπούλου, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων «Mega Γεγονότα» κάθε Παρασκευή ως Κυριακή. Μεταξύ άλλων μιλά για τις θυσίες που έχει κάνει για τη δουλειά της, αφιερώνοντας πολλές ώρες ακόμα και από τον ύπνο της, αλλά εξηγεί πως έτσι έχει καταφέρει να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου ανέφερε αρχικά για την επιλογή να δώσει προτεραιότητα στην καριέρα της, αντί για την προσωπική της ζωή: «Δεν θεωρώ ότι ήταν κάτι που έκανα συνειδητά. Υπήρξαν περίοδοι στη ζωή μου που έριξα το βάρος στα επαγγελματικά μου και περίοδοι που έριξα το βάρος στα προσωπικά μου. Γενικώς στη ζωή μου κοιτάζω να περνάω καλά. Θα μου πεις πώς το καταφέρνω; Το καταφέρνω. Έχω κι ένα δύσκολο πρόγραμμα γιατί λέω το δελτίο ειδήσεων Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, τις μέρες που οι υπόλοιποι κάθονται. Είναι υπέροχο βέβαια που κάθομαι εγώ, τις μέρες που οι υπόλοιποι δουλεύετε!», κατέληξε με χιούμορ η δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης: «Με δυσκολία συγκράτησα τα δάκρυά μου» - Ο λόγος που ''λύγισε'' η Κατερίνα Παναγοπούλου στο δελτίο ειδήσεων του Mega

Και συμπλήρωσε πως δεν μπορεί να θυσιάσει ώρες από τον ύπνο της, προκειμένου να γίνει σωστά η δουλειά της, κάτι που έχει κοστίσει: «Έχω έναν ψυχαναγκασμό μέσα μου, όταν έχω να κάνω μία δουλειά πρέπει να γίνει σωστά. Εκεί μπορεί να μην κοιμηθώ. Ο ύπνος την πληρώνει, και αυτό είναι κακό βεβαίως γιατί πάντα κόβω απ' τον ύπνο. Για την προσωπική μου ζωή μένει χρόνος, για τον ύπνο όχι, και αυτό είναι πολύ κακό για την υγεία μου. Μπορεί να μην φάω και να μην κοιμηθώ, θα κάνω τα πάντα, αλλά βλάπτω την υγεία μου και εκεί χάνω την ισορροπία», δήλωσε στην εκπομπή του Mega η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Δείτε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα: