Τόνυ Δημητρίου: «Αν η Στεφανία μου ζητούσε οικογένεια, θα της έδινα την ευχή μου»

Τι δήλωσε για τη σύντροφό του και τα παιδιά του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τόνυ Δημητρίου: «Αν η Στεφανία μου ζητούσε οικογένεια, θα της έδινα την ευχή μου»

Με αφορμή την παράσταση «Εκ του Πατρός γεννηθέντα», στην οποία πρωταγωνιστεί, η κάμερα του Happy Day και η Όλγα Λαφαζάνη συνάντησαν τον Τόνυ Δημητρίου. Ο πρωταγωνιστής του έργου μίλησε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά του σχέδια, για τη σχέση με τα παιδιά του, αλλά και για τη σύντροφό του, Στεφανία Γκουρνέλου, με την οποία συνεργάζονται μάλιστα και στο θέατρο.

«Δυστυχώς ζω μακριά από τα παιδιά μου. Θα ήθελα να είμαι πιο κοντά αλλά προτεραιότητα είναι η ευτυχία τους. Ζουν στην Κέρκυρα από το 2017. Νομίζω ότι είναι καλύτερα για τα παιδιά εκεί κι ας μου λείπουν», είπε στην αρχή ο Τόνυ Δημητρίου και συνέχισε για τις φιλίες του από τον χώρο: «Διατηρώ σχέσεις με τον Κώστα Κόκλα, τον Άλκη Κούρκουλο και τον Λεωνίδα Κακούρη, ήμασταν μαζί στη δραματική σχολή. Θυμάμαι με τον Κόκλα και τον Άλκη, που με είχαν βγάλει σε ένα μπαρ, είχα πιει παραπάνω, με είχαν βάλει μπροστά στο αυτοκίνητο και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και πέφτω έξω. Ο Άλκης με κοιτούσε, ο Κόκλας προσπαθούσε να με μαζέψει. Με τον Λεωνίδα έχουμε κάνει περιοδεία μαζί το 2011, και roadtrip. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός και επαγγελματίας. Για να φτάσει στο σημείο να φύγει από την παράσταση, κάτι θα συνέβη».

Δείτε επίσης: Τόνυ Δημητρίου: «Τη φλέρταρα και με έφτυσε...» - Η γνωριμία του με την σύντροφό του Στεφανία Γκουρνέλου

Η σχέση του Τόνυ Δημητρίου με τη Στεφανία Γκουρνέλου

Αυτήν την περίοδο ο Τόνυ Δημητρίου ζει μία όμορφη περίοδο στα προσωπικά του και δηλώνει ερωτευμένος με τη Στεφανία Γκουρνέλου, όμως όταν ρωτήθηκε σχετικά, ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να δημιουργήσουν μαζί οικογένεια. «Διεκδίκησα τη Στεφανία και τα κατάφερα. Ο χρόνος θα δείξει αν είναι καρμική η σχέση μας, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Γαμπρός θα ντυνόμουν μόνο για τις ανάγκες ενός ρόλου. Δεν είμαι εναντίον του γάμου, ποτέ δεν ήμουν», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Και κατέληξε: «Για μένα η Στεφανία είναι δώρο Θεού. Με έναν άνθρωπο πρέπει να είσαι μαζί όσο περνάτε καλά και οι δύο. Προφανώς κάποιοι θα λένε για τη διαφορά ηλικίας μας, κι εγώ αν ήμουν έξω απ' το “χορό” μπορεί να έλεγα: “Eίναι τόσο όμορφη, γιατί είναι με αυτόν;” Αν η Στεφανία μου ζητούσε να φτιάξει τη δική της οικογένεια, θα της έδινα την ευχή μου. Νομίζω ότι έχω κλείσει σε αυτό, βέβαια ποτέ μη λες ποτέ, αλλά το ξέρει από την πρώτη μέρα. Είμαι σε μία φάση ζωής που δεν μπορώ να το φανταστώ. Έχει καλές σχέσεις με τα παιδιά μου».