Κατερίνα Τσάβαλου: «Στον Έλληνα αρέσει να σχολιάζει και είμαστε ρατσιστές»

Τι αποκάλυψε για τα κιλά της εγκυμοσύνης και το bullying

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Τσάβαλου: «Στον Έλληνα αρέσει να σχολιάζει και είμαστε ρατσιστές»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και στον Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε η Κατερίνα Τσάβαλου. Η ηθοποιός μίλησε για την όμορφη σχέση που έχει χτίσει με την κόρη της, για την πρόταση που είχε από το Survivor, αλλά και για το bullying που υπέστη λίγο καιρό αφότου έγινε μητέρα.

Για την μικρή Μαριμέλη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Απολαμβάνω χρόνο με την κόρη μου και ήρθε στη Θεσσαλονίκη να με δει στην παράσταση. Στην ταινία που έκανα, τους “Κουραμπιέδες με χιόνι” ακόμα δεν θέλω να με δει, γιατί ο ρόλος μου είναι λίγο πιο σκοτεινός, το σκέφτομαι. Πιστεύω πρώτα στην οικογένεια, δηλαδή στο μοίρασμα και μετά ότι θέλω να κάνω ένα παιδί, και ό,τι γίνει. Δεν μπορώ να κρίνω την επιλογή κάποιου να μεγαλώσει μόνος του ένα παιδί, πάντως εγώ δεν θα το ήθελα»

Σε σχέση με τη συζήτηση που γίνεται γύρω από τις παρένθετες μητέρες, είπε: «Δεν μπορώ να το καταλάβω, επειδή έχω ζήσει την εγκυμοσύνη, πώς είναι να κυοφορείς ένα μωρό, έχεις ένα παιδί μέσα σου που μεγαλώνει, είναι μία μαγεία και ένα θαύμα. Πώς μπορείς μετά, αφού το γεννήσεις να το δώσεις επειδή έχεις κάνει συμφωνία; Ήθελα πάντα να γίνω μάνα, απλώς σκεφτόμουν ότι αποκλείεται να γίνει από θέμα επιλογών γενικότερα. Γενικότερα απ' ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, θα πω το παιδί μου. Με αξίωσε ο θεός και έγινα μάνα, το εννοώ».

Δείτε επίσης: Κατερίνα Τσάβαλου: «Ήταν 26 χρόνων και έφυγε από καρκίνο στο...» - Ο θάνατος που ''γονάτισε'' την ηθοποιό

Το bullying που έζησε η Κατερίνα Τσάβαλου μετά την εγκυμοσύνη

Μία δύσκολη περίοδος, όπως αποκάλυψε, ήταν λίγο μετά την εγκυμοσύνη: «Πήρα 26 κιλά γιατί έβγαλα υποθυρεοειδισμό και πέρασα bullying τρελό από πολύ κόσμο, μου έλεγαν: “Δεν είσαι όπως ήσουν πριν, πότε θα χάσεις τα κιλά;”. Σε κάποια φάση με πήρε από κάτω, ήμουν πιο ευάλωτη, αλλά μετά αποφάσισα να το αφήσω πίσω, δεν είχα να δώσω λογαριασμό. Στον Έλληνα αρέσει να σχολιάζει και είμαστε ρατσιστές».

Όσον αφορά τα άγχη της δουλειάς, δήλωνε: «Πάντα είχα άγχος για τη δουλειά, τώρα ακόμα περισσότερο, έχουν γίνει πιο δύσκολα τα πράγματα. Ο σύζυγός μου μπορεί να έχει πιο σταθερό μισθό, αλλά δεν πάει έτσι. Έχω μάθει να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη, και είμαι. Έχει τύχει να πάω και στο ταμείο ανεργίας. Θέλω να κάνω τηλεόραση μετά από 12 χρόνια, μου έχει λείψει πάρα πολύ». Κλείνοντας, αποκάλυψε πως της είχε γίνει πρόταση για το Survivor αλλά είχε αρνηθεί.