Βίκυ Κάβουρα: Δείτε τη να κάνει γυμναστική στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η μέλλουσα μητέρα παραμένει σε φόρμα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/vicky_kavoura
instagram/vicky_kavoura

Σε πελάγη ευτυχίας πλέον αυτό το διάστημα η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας καθώς σύντομα θα κρατούν αγκαλιά τον καρπό του έρωτά τους. Η ηθοποιός διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, κάτι που αποκάλυψε με μία βραδινή έξοδο, στην οποία ήταν εμφανής η φουσκωμένη της κοιλιά. Το ζευγάρι μετρά 1,5 χρόνο σχέσης, ωστόσο όλα κύλησαν πολύ γρήγορα, αφού από την πρώτη στιγμή η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής αντιλήφθηκαν τη χημεία τους.

Παρότι ζει μία ευχάριστη αναμονή, η Βίκυ Κάβουρα φροντίζει να παραμένει σε φόρμα. Έτσι το απόγευμα της Παρασκευής (26/1) δημοσίευσε ένα βίντεο από την ώρα που κάνει γυμναστική και pilates συγκεκριμένα, άθλημα με το οποίο διατηρείται σε φόρμα. Δείτε βίντεο μέσα από το γυμναστήριο:

Δείτε επίσης: «Ξέρει ο Θεός...» - Έτοιμη να γίνει μαμά η Βίκυ Κάβουρα

Το φύλο του μωρού που περιμένει η Βίκυ Κάβουρα

Τα αποκαλυπτήρια έχουν γίνει. Πριν από περίπου μία εβδομάδα, το Σάββατο 20/1 πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Κάβουρα ανέβασε μία φωτογραφία όπου πάνω στο καπάκι του καφέ της έγραφε «μπέμπα». Έτσι επιβεβαίωσε και η ίδια ότι περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της μία υπέροχη κόρη. Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τις χαρούμενες αναρτήσεις, ακόμα δεν έχει μιλήσει δημόσια για το χαρμόσυνο γεγονός. Ο τηλεοπτικός φακός τη συνάντησε έξω από το θέατρο, αλλά εκείνη ευχαρίστησε για τις ευχές την ρεπόρτερ και απομακρύνθηκε ευγενικά.

Είναι εμφανές πως ακόμα δεν νιώθει έτοιμη να μιλήσει γι' αυτό το όμορφο συμβάν, αλλά σε όσα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους δεν κρύβει την ευτυχία που βιώνει περιμένοντας την κόρη της. Ήταν κάτι που περίμενε. «Μ' αρέσει. Θέλω να ανήκω σε οικογένειες, θέλω να δημιουργήσω οικογένεια. Θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα στη ζωή ενός ανθρώπου. Αλλά ξέρει ο Θεός πότε θα έρθει αυτό», έχει δηλώσει εκείνη πολύ καιρό πριν έρθει ακόμα η εγκυμοσύνη με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Μάλλον όντως κάτι ήξερε κι εκείνη...