Γιώργος Νταλάρας: Το άλλο του πρόσωπο - Τον περίμεναν ξανά δημοσιογράφοι «Σέβομαι τη δουλειά σας, αυτό που κάνετε είναι δύσκολο», τους είπε

Η συμπεριφορά του αυτή τη φορά άλλαξε εντελώς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Νταλάρας: Το άλλο του πρόσωπο - Τον περίμεναν ξανά δημοσιογράφοι «Σέβομαι τη δουλειά σας, αυτό που κάνετε είναι δύσκολο», τους είπε

Ο Γιώργος Νταλάρας παραχώρησε μία νέα συνέντευξη σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» και κατά τη διάρκεια αυτής μίλησε για την "πτώση" της τηλεόρασης, ενώ "άδειασε" δημόσια τον Σάκη Ρουβά (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπα).

Έξω από τον σταθμό, λοιπόν, τον περίμεναν ξανά δημοσιογράφοι για να αποσπάσουν δηλώσεις του. Ο ίδιος, για μία ακόμη φορά, προσπάθησε να αποφύγει να δώσει οποιαδήποτε απάντηση, ωστόσο στο τέλος κατέληξε να δίνει συμβουλές στους ρεπόρτερ, παρουσιάζοντας μία άλλη του πλευρά.

Η συμπεριφορά του Γιώργου Νταλάρα στη νέα συνάντηση με δημοσιογράφους

«Καλώς τα παιδιά! Αν μπορείτε να συνδικαλιστείτε, να πάρετε βαρέα και ανθυγιεινά, γιατί αυτό που κάνετε είναι πραγματικά δύσκολο. Δεν θέλω να απαντήσω τίποτα για όσα σχόλια ακούστηκαν για τις δηλώσεις μου. Να είστε όλοι καλά. Μόλις έχετε ευκαιρία, διαβάστε για τον Τσιτσάνη και να είστε σίγουροι ότι θα έρθω να κάνουμε συνέντευξη. Δεν μπορούμε να μιλάμε στο δρόμο για τον Τσιτσάνη, του αξίζει θρόνος. Εσείς ανοίγετε τώρα την κουβέντα για τη δημοσιογραφία, εγώ σας είπα όχι και το συνεχίζετε.

Ή δεν καταλαβαίνετε ή κάτι άλλο θέλετε. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε τι λέμε, αλλιώς θα πάμε στο συμφέρον, το οποίο δεν είναι καλό πράγμα. Η τηλεόραση ήταν στο 37% και πέφτει στο 17%. Πρέπει να πάρετε είδηση ότι όλοι πρέπει να καλυτερεύσουμε και ας πειράζονται οι ιδιοκτήτες των καναλιών», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σέβομαι τη δουλειά σας, ποτέ δεν θα στρεφόμουν ενάντια σε ανθρώπους που δουλεύουν. Δουλεύω από 7 χρονών παιδί. Είναι άλλη η σκέψη μου. Ο Γιώργος δεν κλείνει τίποτα, πουθενά και σε κανέναν. Κλείνω τα αυτιά μου και την πόρτα της ψυχής μου στους συκοφάντες, στους ψεύτες και στους απατεώνες».

Δείτε επίσης: Γιώργος Νταλάρας - Τα μεγάλα φάουλ της καριέρας του