Δήμητρα Βαμβακούση - Στην Ελένη Φουρέιρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο λίγο πριν γεννήσει: «Ήρθα επειδή δεν κατεβαίνει το παιδί!»

Ο απολαυστικός διάλογος των δύο γυναικών

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δήμητρα Βαμβακούση - Στην Ελένη Φουρέιρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο λίγο πριν γεννήσει: «Ήρθα επειδή δεν κατεβαίνει το παιδί!»

Την πιο γλυκιά προσμονή στη ζωή κάθε γυναίκας βιώνει αυτήν την υπέροχη περίοδο η Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς από μέρα σε μέρα θα υποδεχτεί στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι δεν είναι δραστήρια, κάθε άλλο, αφού το βράδυ της Παρασκευής την βρήκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τον σύζυγό της και τον κοινό τους φίλο-δικηγόρο Αναστάσιο Ντούγκα.

Η εγκυμονούσα διασκέδασε με την καρδιά της, ενώ στη συνέχεια είχε έναν απολαυστικό διάλογο με την τραγουδίστρια στα backstage. Μπορεί να μην είπαν πολλά on camera, αλλά η εκτίμηση μεταξύ τους ήταν εμφανής, ενώ αντάλλαξαν και συμβουλές για μαμάδες -ο γιος της Ελένης Φουρέιρα σε λίγες μέρες θα γίνει 1 έτους.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Βαμβακούση: «Έκανα την υπέρβαση και βγήκα από το σπίτι» - Η ανάρτηση της από τα backstage του Πρωινού Σουσού

Ελένη Φουρέιρα σε Δήμητρα Βαμβακούση: «Με τον χορό που έριξες...»

Tα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν, με την Δήμητρα Βαμβακούση να λέει χαριτολογώντας ότι επισκέφτηκε το νυχτερινό κέντρο, για να επιταχύνει τον ερχομό του τοκετού! «Ήρθα γιατί δεν κατεβαίνει το παιδί», ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει: «Εννοείται ότι από την πρώτη στιγμή που σε είχα δει στα Mad, με είχες βοηθήσει πάρα πολύ αυτό που είχε πει για την μητρότητα, και είναι και το νούμερο ένα θηλυκό. Ήρθα μπας και κατέβει, πρέπει να πάμε στο μαιευτήριο».

Η Ελένη Φουρέιρα την ευχαρίστησε για τα γλυκά της λόγια, αλλά απάντησε στο αστείο πως με τόσο χορό που έριξε η εγκυμονούσα σίγουρα θα έρθει το μωρό στη θέση του κι εκείνη θα γεννήσει άμεσα! «Με όλα αυτά τα χορευτικά που έκανες σήμερα πιστεύω ότι θα γεννήσεις όπου να ναι... Αύριο μεθαύριο θα εμπεδωθεί το μωρό εκεί που πρέπει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε τη συνάντησή τους και το τραγούδι που της αφιέρωσε από τη σκηνή: