Survivor Παταγονία – Ο Γιάννης Αϊβάζης αποκαλύπτει: «Η Μαρία με απείλησε ότι θα χωρίσουμε, αν δεν το κάνω!»

Ο λόγος που δέχτηκε τελικά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σε μεγάλα κέφια βρίσκεται αυτήν την περίοδο ο Γιάννης Αϊβάζης, και για ποιο λόγο να μην πετάει στα σύννεφα όταν η πρόσφατη ταινία που σκηνοθέτησε, με τίτλο «Άβυσσος Μέσα», σαρώνει σε βραβεία στο εξωτερικό. Γι' αυτό, και για πολλά άλλα μίλησε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές από τον τρόπο που ανέλαβε την παρουσίαση του Survivor Παταγονία, και από τη σχέση του με την Μαρία Κορινθίου.

Αρχικά, αναφερόμενος στα 56 βραβεία που έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα με την ταινία «Άβυσσος Μέσα», δήλωσε: «Ανέλπιστο. Κανείς δεν περιμένει όταν κάνει μία ταινία να έχει αυτήν την απήχηση. Πραγματεύεται τις τελευταίες μέρες ενός μεσήλικα, ο οποίος είναι στο αρχικό στάδιο της άνοιας και δεν το καταλαβαίνει. Ήταν επιλογή μου να καθυστερήσει η προβολή της στη χώρα μας. Η Ελλάδα καίει τα παιδιά της, δεν γίνεται εύκολα η ευκαιρία σε νέους δημιουργούς να προβάλλουν τη δουλειά τους. Ελάχιστα κυκλώματα παίρνουν ευκαιρίες»

Δείτε επίσης: «Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένος! Δεν θα πήγαινα καλεσμένος» - Η δήλωση του Αϊβάζη για τον Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό

H αποκάλυψη του Γιάννη Αϊβάζη για την Μαρία Κορινθίου

Σε γενικές γραμμές δήλωσε ευχαριστημένος από την πορεία του, αν και συμπλήρωσε πως θα απέφευγε σήμερα να συμμετέχει στο Survival Secret, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπήρχε λόγος. Όσον αφορά τα πρώτα του βήματα, είπε: «Καβάλησα το καλάμι όταν ξεπετάχτηκα από τη σχολή και κατευθείαν έγινα πρωταγωνιστής. Αλλά ευτυχώς ξεκαβάλησα πολύ γρήγορα, μετά από ένα ωραίο ταξίδι που έκανα στο Λος Άντζελες για δουλειά. Γνώρισα ανθρώπους με τεράστιο βεληνεκές και συμπεριφερόντουσαν πολύ απλά. Αυτό με ταρακούνησε»

Όσον αφορά τη σχέση του με την Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να κάνουμε κάτι τηλεοπτικό με τη Μαρία και δεν το αποκλείω. Η Μαρία δεν σε κάνει να βαριέσαι ποτέ. Είναι η καλύτερη μάνα που θα μπορούσε να έχει το παιδί μου. Γκρινιάζει λίγο τελευταία, αλλά ακόμα και αυτό το αγαπάμε. Σε όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν έχουμε μείνει χώρια, ούτε μία μέρα. Ακόμα και στην πιο δύσκολη στιγμή είμαστε μαζί και την αντιμετωπίζουμε. Κοιτάμε ο ένας τον άλλον κατάμουτρα για να καταλαβαίνουμε τι μ...κία έχουμε κάνει».

Κλείνοντας ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε και στους λόγους που βρέθηκε στο Survivor-Παταγονία και στην... απειλή που του έδωσε χαριτολογώντας η σύζυγός του. Όπως δήλωσε: «Πολλά έπαιξαν ρόλο, όπως το οικονομικό που ήταν ένα αρκετά σεβαστό ποσό, και το project που ήταν μία πρόκληση. Η Μαρία μόλις είχε γεννήσει και γι' αυτό δεν ήθελα να το κάνω, δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της για 4-5 μήνες, γιατί περνούσε δύσκολα. Με απείλησε τότε, ότι αν δεν το κάνω θα χωρίσουμε! Ίσως πίστευε ότι είναι πολύ καλό για μένα, ήξερε ότι έχω περάσει κι εγώ δύσκολα δίπλα της».