Πέγκυ Σταθακοπούλου : «Έπαθα κρίση πανικού, έκρινα ότι πρέπει να ειδοποιηθεί η αστυνομία»

Μία απίστευτη αποκάλυψη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πέγκυ Σταθακοπούλου : «Έπαθα κρίση πανικού, έκρινα ότι πρέπει να ειδοποιηθεί η αστυνομία»

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη του Τάσου Ιορδανίδη, στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ, όπου μίλησε για την σχέση με την κόρη της, αλλά και με τον δικό της πατέρα. Η αγαπημένη ηθοποιός προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τις δυσκολίες που συνάντησε όταν χρειάστηκε να τον αποχωριστεί, καθώς και όταν έφυγε η κόρη της για σπουδές.

Αρχικά η Πέγκυ Σταθακοπούλου είπε πως: «Άργησαν πάρα πολύ να ολοκληρωθούν οι σπουδές μου στη Νομική. Δηλαδή τελείωσα το τέταρτο μου έτος μου παράλληλα με την δραματική μου σχολή. Ξεκίνησα την καριέρα μου στο θέατρο και την τηλεόραση και παράλληλα έδινα μαθήματα για το πτυχίο. Έμεινε όμως ένα μαθηματάκι το οποίο πέρασα στα 40 μου, μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Ήταν το τελευταίο που μου είχε μείνει».

Δείτε επίσης: "Τώρα συγκινούμαι..." - Η σπάνια κοινή συνέντευξη της Πέγκυς Σταθακοπούλου με την κόρη της

Και συνέχισε: «Σαφώς το είχα υποσχεθεί στον πατέρα μου, τον οποίο και πλέον είχα χάσει και ήταν, ας πούμε, ένα “Είδες μπαμπά;”. Ήταν όμως και η δική μου αίσθηση ότι δεν μου αρέσει να αφήνω στη μέση τα πράγματα. Ήταν η πρώτη μου μεγάλη απώλεια. Εκεί γύρω στα 37 έχασα τον πατέρα μου. Είχα μόλις παντρευτεί, είχα μόλις ξεκινήσει την ιδέα της οικογένειας και μου κόστισε πάρα πολύ. Μου λείπει ο πατερούλης μου γιατί συνεννοούμασταν με τον τρόπο μας».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην κόρη της Χριστίνα Καλδή, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία, κάτι που ορισμένες φορές τους γύρισε «μπούμερανγκ». Η Πέγκυ Σταθακοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Τον πρώτο χρόνο που σπούδαζε στην Κρήτη έπεφτε... πολύ τηλέφωνο. Κατάλαβα ότι αυτό δεν είναι υγιές για καμία από τις δύο. Το αντικαταστήσαμε σιγά-σιγά με μηνύματα μετά από αμοιβαία συμφωνία. Κάποιες στιγμές δεν στέλνει μήνυμα, εκεί παθαίνω μεγάλη κρίση πανικού, δεν κάνω πλάκα».

Και κατέληξε: «Τότε ήταν στη Θεσσαλονίκη και πράγματι μου είχε πει ότι θα μου έστελνε ένα μήνυμα. Έπαιρνα στο τηλέφωνό της, ήταν βουβό. Έκανα όλα τα σενάρια, ξύπνησα όλους μου τους φίλους στη Θεσσαλονίκη, έκρινα ότι πρέπει να ειδοποιηθεί η αστυνομία. Πήρα τον μπαμπά της τηλέφωνο, τον τρέλανα. Επειδή όμως κατάλαβα πως είναι λάθος, το δουλεύω ακόμα».