Χριστίνα Παππά: Οικογενειακές στιγμές με την συνονόματη εγγονή της – Δείτε βίντεο

Χορεύει αγκαλιά με τον γιο της Δημήτρη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/pappachristina
Instagram/pappachristina

Την ωραιότερη τροπή έχει πάρει η ζωή της Χριστίνας Παππά τα τελευταία χρόνια, όταν ο γιος της Δημήτρης δημιούργησε οικογένεια με τη σύντροφό του, Άννα Μπεζάν, και της χάρισαν μία υπέροχη εγγονή, που πήρε και το όνομά της. Η μικρή Χριστίνα έχει γεμίσει με χαρά και αγάπη το σπίτι τους και έχει γίνει η αφορμή για ατέλειωτες στιγμές γέλιου και χαράς.

Παρά το γεγονός ότι παραμένει μία δραστήρια επαγγελματίας, βρίσκει πάντα τον χρόνο να είναι παρούσα στη ζωή του γιου της και της εγγονής της, και συνοδοιπόρος στις στιγμές της καθημερινότητάς τους. Ταυτόχρονα και ο Δημήτρης με την Άννα χαίρονται κάθε φορά που τους επισκέπτεται η Χριστίνα Παππά με τα ηχηρά γέλια και οι ζωηρές στιγμές χορού να γεμίζουν το σπίτι τους.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Παππά: Η τρυφερή φωτογραφία με την εγγονή της κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ο χορός του γιου της Χριστίνας Παππά με την εγγονή της

Δεν μας πιστεύετε; Τα ντοκουμέντα αυτή τη φορά έρχονται σε μορφή βίντεο, με την οικογένεια Παππά να χαίρεται την κάθε στιγμή και να περνάει το απόγευμα του Σαββάτου (27/1) χορεύοντας. Ο Δημήτρης Παππάς χορεύει αγκαλιά με την κόρη του, η Άννα Μπεζάν χορεύει με τον σκύλο της οικογένειας στον καναπέ και η Χριστίνα Παππά τους βιντεοσκοπεί με την χαρά της να είναι έκδηλη.

«Υπάρχουν στιγμές που τη νιώθω μαμά μου. Υπάρχουν και άλλες στιγμές που δεν θέλω ούτε να την βλέπω και υπάρχουν και οι στιγμές που λέω, μακάρι να γίνω κι εγώ σαν την Χριστίνα. Είναι σαν φίλη, σαν μαμά όταν χρειάζεται πολλές φορές. Κακιά πεθερά δεν μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση», είχε δηλώσει πρόσφατα η Άννα Μπεζάν για τις σχέσεις με την πεθερά της. Δείτε παρακάτω το βίντεο που μοιράστηκε η ηθοποιός-επιχειρηματίας μέσω social.