Γιώργος Ασημακόπουλος: «Η καταγγελία πρέπει να έχει γίνει από...» - Η αποκάλυψη για τον γάμο "φοροδιαφυγή" της Ελέτσι & του Λεμονίδη

Πάει πουθενά το μυαλό σας;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Ασημακόπουλος: «Η καταγγελία πρέπει να έχει γίνει από...» - Η αποκάλυψη για τον γάμο

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, το πρωί της Κυριακής 28/1, ώστε να σχολιάσει μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα και την ομάδα της όλες τις εξελίξεις του Survivor (δείτε εδώ πρώτοι όλα όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε).

Ρωτήθηκε, ωστόσο, και για τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, με την οποία υπήρξε συμπαίκτης, αφού δημιουργήθηκε τεράστιος σάλος λόγω φοροδιαφυγής. Ο ίδιος ήταν, μάλιστα, και καλεσμένος, επομένως γνωρίζει κάποια πράγματα από πρώτο χέρι.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αημακόπουλου για την καταγγελία στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

«Είχε κάνει πολύ promotion στο γάμο της, έλεγε "κιμπάρης, γαλαντόμος" (για τον Νεκτάριο Λεμονίδη). Κάποια καταγγελία πρέπει να έχει γίνει από γνωστή influencer, έχω μάθει. Κάποια δεν τη χώνευε, ίσως ζήλευε… Η Ελίζαμπεθ το έκανε υπερπαραγωγή, πήγε στην Καινούργιου μια μέρα πριν ανέβει στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά πόσο άλλο; Το είχαμε μάθει όλοι!

Έλεγε ότι ο γαλαντόμος έδωσε τα 50.000, αλλά μετά… Είχε πει ότι θα πληρώσει. Δεν ξέρω τώρα, οι Αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους. Την αγαπώ την Ελίζαμπεθ, την συμπαθώ, είναι ωραία η δημοσιότητα, αλλά μπορεί και να σε εκθέσει. Δεν πήρα δώρο, έκανα κατάθεση χρημάτων. Ήταν γάμος υπερπαραγωγή!», είπε χαρακτηριστικά.

Τι υποστηρίζει η ίδια

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στην Σάσα Σταμάτη για την εφημερίδα On Time σχετικά με τον σάλο που δημιουργήθηκε για την φοροδιαφυγή στον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη.

Η επιχειρηματίας, λοιπόν, δηλώνει: «Δεν µπορεί κανένας να αµαυρώνει το δικό µου όνοµα», ενώ επιμένει πως όλο αυτό σίγουρα θα ξεκίνησε από κάποια γυναίκα, η οποία ζήλεψε την ευτυχία της. Τόνισε, επίσης, πως το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και σε αυτό παίζει ρόλο ο τρόπος που προβάλλεται στα media για τα νούμερα τηλεθέασης.

«Στην αρχή, µε τον σύζυγό µου πάθαµε σοκ στο άκουσµα της λέξης “φοροδιαφυγή”, αλλά µετά, όταν µιλήσαµε µε τον δικηγόρο µας, Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, ηρεµήσαµε, γιατί δεν έχουµε κάνει κάποιο έγκληµα.

Εγώ αγαπώ την Ελλάδα, είµαι Ελληνίδα πολίτης, πληρώνω όλους µου τους φόρους και τις υποχρεώσεις µου στο κράτος. Είµαι νόµιµη. Είµαι γέννηµα-θρέµµα Ελληνίδα και δεν θα έκανα ποτέ κακό στον τόπο όπου γεννήθηκα. Από την ηλικία των 15 ετών δουλεύω, και µάλιστα σκληρά, έχω κάνει τις σπουδές µου και όλο αυτό που συµβαίνει γύρω από το όνοµά µου µού φαίνεται πρωτόγνωρο και τραγελαφικό. Εκανα έναν υπέροχο γάµο και, λόγω της αναγνωρισιµότητάς µου, υπήρχαν κάποιες εταιρείες που ήθελαν να διαφηµιστούν.

∆εν έχω καταλάβει πού είναι το κακό, από τη στιγµή που υπάρχουν τα συµφωνητικά και τα παραστατικά της συνεργασίας µας. ∆εν είµαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία επώνυµη που κάνει συνεργασίες, είτε ανταλλακτικά είτε µε έκπτωση. Θέλω να τονίσω ότι, όταν δίνω τηλεοπτικές συνεντεύξεις, πρέπει να ακούνε προσεκτικά τις λέξεις και τα ρήµατα που χρησιµοποιώ.

Εγώ δήλωσα ότι “ο γάµος κοστίζει γύρω στις 50.000” όχι ότι “πλήρωσα 50.000”. Αλλο τι κοστίζει, άλλο τι πληρώνω εγώ. Επίσης, όταν είπα ότι ο άνδρας µου είναι κιµπάρης και γαλαντόµος και ότι τα πληρώνει όλα, δεν είπα ότι πλήρωσε το κόστος του γάµου. Επειδή κάποια ήταν ανταποδοτικά και κάποια εκπτωτικά, ο άνδρας µου πλήρωσε την έκπτωση, όχι τη διαφήµιση, ούτε το συνολικό κόστος του γάµου», είπε χαρακτηριστικά.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι γάμος

«Ο σύζυγός µου στην αρχή τροµοκρατήθηκε, αλλά µετά, επειδή κατάλαβε ότι όλα αυτά γίνονται για τα νούµερα της τηλεθέασης, αντιλήφθηκε ότι ο δικηγόρος µας µπορεί να το διαχειριστεί. Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι “καρφωτή” από κάποια γκόµενα που ζηλεύει», καταλήγει (δείτε εδώ την αντίδραση του παθολόγου μπροστά στις κάμερες).