Νεκτάριος Λεμονίδης για τον γάμο "φοροδιαφυγή": «Σας παρακαλώ, δεν θέλω...» - Ενοχλημένος με τους δημοσιογράφους έξω από τον Ευαγγελισμό

Η πρώτη του αντίδραση στην κάμερα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νεκτάριος Λεμονίδης μόλις παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, βρέθηκε αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες περί φοροδιαφυγής, ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε η σύζυγός του για τον γάμο τους. Μέχρι στιγμής, έμενε μακριά από τις κάμερες και τα τηλέφωνα, χωρίς να θέλει να κάνει καμία δήλωση για το θέμα, ωστόσο ο φακός της εκπομπής του ALPHA, T-Live, τον περίμενε έξω από το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", όπου εργάζεται.

Κράτησε, όμως, την ίδια στάση, και αρκετά ενοχλημένος με τους δημοσιογράφους που του έκαναν ερωτήσεις για το θέμα, προχώρησε βιαστικά προς το ταξί του, ψέλλισε μόνο το εξής: «Σας παρακαλώ, δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση» και αποχώρησε άρον άρον.

Δείτε επίσης: «Είναι κιμπάρης, γαλαντόμος δεν κάνουμε τσιγκουνιές!» - Τι δήλωνε 2 μήνες πριν το χλιδάτο γάμο της με τον Λεμονίδη

Η αντίδραση του Νεκτάριου Λεμονίδη στις κάμερες για τον γάμο "φοροδιαφυγή"

Η αποκάλυψη του κέντρου δεξιώσεων

Οι αρμόδιοι του κέντρο δεξιώσεων όπου πραγματοποιήθηκε το τραπέζι του γάμου του ζευγαριού, θέλησαν να πάρουν θέση και να ξεκαθαρίσουν τι συνέβη πραγματικά, μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram. Εκείνη αναδημοσίευσε την ανάρτηση και τους ευχαρίστησε δημόσια.

«Με αφορμή τα όσα λέγονται, γράφονται και αναπαράγονται τις τελευταίες μέρες σχετικά με τον γάμο της Ελισάβετ & του Νεκτάριου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του "Prive Loft" πριν ενάμιση μήνα, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Στον γάμο όλα έγιναν όπως τα ορίζει ο νόμος. Η εταιρεία μας κατέθεσε τα παραστατικά, τα συμφωνητικά και την απόδειξη στην εφορία, όπως πράττει κάθε φορά που έχει εκδήλωση.

Λόγω προσωπικής γνωριμίας με την νύφη Ελισάβετ @elizabethelechi_ της δόθηκε μια καλύτερη τιμή για τον γάμο, όπως θα γινόταν σε κάθε γνωστό ή φίλο που μας εμπιστεύεται μια τόσο όμορφη στιγμή της ζωής του. Θέλουμε να ευχηθούμε στο Νεκτάριο και την Ελισάβετ να ζήσουν μια ευτυχισμένη και ήρεμη κοινή ζωή ! Να είναι τόσο ευτυχισμένοι όσο ήταν την ημέρα του γάμου τους ! Εμείς από τη μεριά μας θα συνεχίσουμε πιο δυναμικά από ποτέ να κάνουμε αυτό που αγαπάμε πολύ… Να διοργανώνουμε τις εκδηλώσεις των ονείρων σας».

Δείτε επίσης: «Δεν το περίμενα, πολύ καλό...» - Αυτό ήταν το δώρο που της έκαναν οι Σιακαβάρα & Πλεύρης στον γάμο της

Ελίζαμπεθ Ελέτσι ξεκαθάρισμα χώρου δεξίωσης για φοροδιαφυγή