Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Δεν το περίμενα, πολύ καλό...» - Αυτό ήταν το δώρο που της έκαναν οι Σιακαβάρα & Πλεύρης στον γάμο της

«Το καλύτερο δώρο γάμου ήταν...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Δεν το περίμενα, πολύ καλό...» -  Αυτό ήταν το δώρο που της έκαναν οι Σιακαβάρα & Πλεύρης στον γάμο της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, αφού πριν απο λίγο καιρό ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Νεκτάριο Λεμονίδη. Πριν απο λίγες ημέρες, μάλιτσα, το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα από το ταξίδι τους στο Μπαλί, όπου είχαν πάει για τον μήνα του μέλιτος (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Στις δηλώσεις τους κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, για την επειρία τους από τον εξωτικό προορισμό τους. Η ίδια, μίλησε και για τα δώρα που της έκανε σύζυγός της, ενώ αποκάλυψε τα επαγγελματικά της σχέδια.

«Μου πήρε το δωράκι που ήθελα, δεν το φοράω. Δεν μου πήρε το κόσμημα που ήθελα, αλλά γενικότερα ήταν πάρα πολύ large, γαλαντόμος» δήλωσε ενθουσιασμένη η επιχειρηματίας, έχοντας στο πλευτό της τον αγαπημένο της σύζυγο. (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Το δώρο γάμου που έλβε η Ελέτσι από Σιακαβάρα - Πλεύρη

Το μεσημέρι της Δευτέρας 15/1, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο για στον γάμο της όσο και στο ταξίδι της στο εξωτικό Μπαλί. Ωστόσο ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στα δώρα γάμου.

Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε το δώρο που έλαβε από το ζευγάρι Κωνσταντίνος ΠλεύρηςΤζώρτζια Σιακαβάρα, τονίζοντας ότι ήταν το καλύτερο δώρο, το οποίο δεν περίμενε, αφού επρόκειτο για ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

«Το καλύτερο δώρο γάμου ήταν ένα ποσό χρηματικό από τον κ. Πλεύρη και την Τζώρτζια Σιακαβάρα. Εγώ δεν το περίμενα. Πολύ καλό ποσό. Μόνο οι συγγενείς σου δίνουν αυτό το ποσό» ανέφερε Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αιχμηρή δήλωση της για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Δε θέλω να μιλήσω για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, την οποία δεν κάλεσα στο γάμο μου. Γιατί να την καλέσω, για να μου πάει χάλια ο γάμος;», είπε, λοιπόν, η ίδια στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.