Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Δεν μου πήρε το κόσμημα που ήθελα...» - Το δώρο του Νεκτάριου Λεμονίδη στο ταξίδι του μέλιτος, «Ζήτησε πολλά...»

Τι συνέβη όσο έμειναν στο Μπαλί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Δεν μου πήρε το κόσμημα που ήθελα...» - Το δώρο του Νεκτάριου Λεμονίδη στο ταξίδι του μέλιτος, «Ζήτησε πολλά...»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης επέστρεψαν στην Αθήνα μετά το ταξίδι του μέλιτος στο Μπαλί και η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star τους συνάντησε στο αεροδρόμιο για να αποσπάσει τις πρώτες τους δηλώσεις για την εμπειρία τους στον εξωτικό προορισμό που διάλεξαν να περάσουν τις μέρες τους μετά τον γάμο (δείτε εδώ αποκλειστικό υλικό από την απόδρασή τους).

Προχώρησαν, λοιπόν, σε αποκαλύψεις για όσα συνέβησαν εκεί, με εκείνη να μιλά για τα δώρα που της έκανε ο καλός της, ενώ αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της σχέδια, και όπως φαίνεται θα επιστρέψει στην τηλεόραση σύντομα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη μετά το ταξίδι τους στο Μπαλί

«Δεν το πιστεύω ότι γυρίσαμε στην Ελλάδα. Περάσαμε καταπληκτικά στο ταξίδι του μέλιτος στο Μπαλί. Που είναι ο ήλιος μας; Πολύ κρύο τώρα...», δήλωσε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο σύζυγός της συνέχισε: «Δεν με ταλαιπώρησε καθόλου στο ταξίδι, ήταν ήσυχη και… ανήσυχη. Βγάζαμε συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο, έγινα βιντεογράφος».

«Ο Νεκτάριος με έχει βγάλει μια ωραία φωτογραφία στην μπανιέρα με τα λουλούδια. Εκείνος μου είπε να πάρω την πόζα», πρόσθεσε η ίδια με τη σειρά της και έπειτα η ρεπόρτερ ρώτησε τον αγαπημένο της για τα δώρα που της έκανε, με τον ίδιο να απαντά: «Ζήτησε πολλά... Κάποια τα πήρε και κάποια θα τα πάρει άλλη φορά».

«Μου πήρε το δωράκι που ήθελα, δεν το φοράω. Δεν μου πήρε το κόσμημα που ήθελα, αλλά γενικότερα ήταν πάρα πολύ large, γαλαντόμος», εξήγησε η Ελέτσι στη συνέχεια και λίγο μετά δήλωσε για τα επόμενα σχέδιά της: «Επιστρέφουμε στις δουλειές μας κανονικά. Συζητάω διάφορα πράγματα επαγγελματικά. Από την επομένη εβδομάδα έχω λίγο τρέξιμο εγώ. Δεν μπορώ να ανακοινώσω αν θα κάνω κάτι τηλεοπτικά…».

Δείτε επίσης: Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Είπα “ουάου” όταν είδα το χρηματικό ποσό που μας έκαναν δώρο ο Πλεύρης με την Σιακαβάρα»

«Η Ελίζαμπεθ έχει ωραία φωνή, που ακούγεται και βλέπεται…», είπε με νόημα στο τέλος ο Νεκτάριος Λεμονίδης.