Χρήστος Δάντης: «Ο Νταλάρας θα έπρεπε να διδάσκεται ήδη στην σύγχρονη ελληνική ιστορία»

Η αποκάλυψη για την Ασημινά και το Survivor

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χρήστος Δάντης: «Ο Νταλάρας θα έπρεπε να διδάσκεται ήδη στην σύγχρονη ελληνική ιστορία»

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, και στον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Κυριακής 28/1. Ο τραγουδιστής σε αυτή απάντησε για τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του Γιώργου Νταλάρα μετά τα σχόλια για τους νέους καλλιτέχνες και την συμπεριφορά του προς τους δημοσιογράφους - αν και στην τελευταία του εμφάνιση το "μάζεψε" (δείτε εδώ τι συνέβη).

Μίλησε, όμως, και για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, την σύντροφό του, η οποία έχει ανοίξει πολλά μέτωπα στο Survivor και απόψε θα γίνουν νέες καταγγελίες για εκείνη από τους συμπαίκτες της, αλλά και τους μπλε (δείτε εδώ όλα όσα θα ειπωθούν).

Η δήλωση του Χρήστου Δάντη για τον Γιώργο Νταλάρα και η αποκάλυψη για την Ασημίνα

«Υπάρχουν κάποια πράγματα στο παρελθόν, τα οποία τα έκανα παρορμητικά, αλλά καλό θα ήταν να μην τα είχα κάνει. Μπορεί στην πορεία μου να αδίκησα τη φωνή μου, δεν ξέρω... Μπορεί τραγούδια μου να είναι φαινομενικά εύπεπτα και χαζούλικα, αλλά στην πορεία έχουν γράψει ιστορία», είπε αρχικά για την καριέρα του.

Και έπειτα, απάντησε για τον Γιώργο Νταλάρα, με τον οποίο συνεργάστηκε πρόσφατα: «Όταν αντιμετωπίζεις τον Γιώργο Νταλάρα σαν να είναι μία bimbo από ένα παιχνίδι ή fashion show και στήνεσαι στον κόσμο και να τον ρωτάς για το τι είπαν πάνω στις δηλώσεις του... Για μένα ο Νταλάρας θα έπρεπε να διδάσκεται ήδη στην σύγχρονη ελληνική ιστορία. Δίδαξε είδη και τραγούδια τα οποία δεν τα γνωρίζαμε. Του οφείλουμε πολλά και καλό είναι είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, γιατί βασιλεύει η αμετροέπεια....»

Όσον αφορά στη σύντροφό του, επισήμανε: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι, φίλοι, που μου είπαν πράγματα για τη χρονιά που η Ασημίνα ήταν στο Survivor και τώρα την αντιμετωπίζουν με εμπάθεια που δεν μπορώ να την εξηγήσω. Δεν μπορείς να γελάς με έναν άνθρωπο ο οποίος έχει την ιδιαιτερότητα να εκφράζεται κλαίγοντας».