Survivor: Ο Βολικάκης αποθέωσε δημόσια τον Φάνη Μπολέτση - «Κάτι ήξερε που...»

Η όλο νόημα ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor: Ο Βολικάκης αποθέωσε δημόσια τον Φάνη Μπολέτση - «Κάτι ήξερε που...»

Ο Χρήστος Βολικάκης αφού αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και πήρε στα χέρια του το κινητό του, ξεκίνησε να ξεμπροστιάζει τους παίκτες της κόκκινης ομάδας για την συμπεριφορά τους και τις συνωμοσίες τους πίσω από τις κάμερες. Ξεκίνησε με την Μαρία Αντωνά (δείτε εδώ το ψέμα που είπε), προχώρησε με την Ασημίνα Χατζηανδρέου (δείτε εδώ το post που έκανε εναντίον της) και κατέληξε στον Αλέξη Παππά, τον επαγγελματία παίκτη ριάλιτι, όπως τον αποκάλεσε (δείτε εδώ τι του είπε όταν έφυγαν οι κάμεραμαν και τα μικρόφωνα).

Λίγες ώρες πριν από το αποψινό (28/1) παιχνίδι, όπου σύμφωνα με το trailer θα γίνει χαμός και θα ακολουθήσουν κι άλλες αποκαλύψεις, ο ίδιος αποθέωσε έναν συγκεκριμένο παίκτη, που έχει βάλει στο στόχαστρο την Ασημίνα από την αρχή. Ο λόγος για τον Φάνη Μπολέτση.

Η ανάρτηση του Χρήστου Βολικάκη για τον Φάνη Μπολέτση στο Survivor

«Κάτι ήξερε ο Φάνης Μπολέτσης και πανηγύριζε έτσι! Προχώρα αγόρι μου, είμαστε μαζί σου. Το αξίζεις φίλε και ας προσπαθούν συνεχώς να σε κατηγορούν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χρήστος Βολικάκης αποθέωση Φάνη Μπολέτση

Λίγο αργότερα, ανέβασε και μία φωτογραφία με τον λατρεμένο του γιο για τον οποίο μπήκε αρχικά στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ σε επόμενο post του ενημέρωσε πως τη Δευτέρα 29/1 θα βρεθεί καλεσμένος στη Φαίη Σκορδά όπου θα μιλήσει αναλυτικά για όλα.

Ποιος είναι ο Φάνης Μπολέτσης που έχει εξοργίσει τους διάσημους: Γόνος γνωστής οικογένειας

Ο Φάνης Μπολέτσης σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Fay's time λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα για Άγιο Δομίνικο δήλωσε χαρακτηριστικά «Είμαι 27 χρονών, είμαι από την Αθήνα και ασχολούμαι με επιχειρήσεις εστίασης. Δήλωσα συμμετοχή γιατί με εξιτάρει ότι θα βρίσκομαι στην άλλη άκρη του κόσμου και θα προσπαθήσω να ξεπεράσω τον εαυτό μου, να ξεπεράσω τις φοβίες μου. Θα κάνω κάτι πολύ έξω από την καθημερινότητά μου και συν της άλλης είναι κάτι που πιστεύω μου ταιριάζει απόλυτα και στα αθλήματα. Είναι θέμα στρατηγικής, είναι θέμα ψυχολογίας και είμαι έτοιμος να κερδίσω και στα τρία. Στόχος μου είναι ο τελικός. Με φοβίζει πολύ ο ύπνος, δυσκολεύομαι να κοιμηθώ και ειδικότερα στα σανίδια πιστεύω ότι θα είναι πιο δύσκολο».

Ο Φάνης Μπολέτσης γεννήθηκε το 1996 και ανήκει στη δεύτερη γενιά των επιχειρηματιών του γνωστού Piu Verde στην περιοχή του Παπάγου. Έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρό και στο Survivor 2024 παίρνει μέρος για να δοκιμάσει τις αντοχές του.

Με μια βόλτα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μπορεί κάποιος να ανακαλύψει πως η σχέση με την οικογένειά του είναι πολύ δεμένη και η αδερφή του πέρα από κούκλα είναι κι ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα! Οι φωτογραφίες μαζί της είναι άπειρες, από πολλές κοινές τους στιγμές αλλά και ταξίδια τους στο εξωτερικό!