Σπύρος Μπιμπίλας: «Ηθοποιός έβρισε την Κατερίνα Καινούργιου και έκλαιγε στην αγκαλιά μου»

Στήριξε την παρουσιάστρια, αλλά και τον Πάνο Βλάχο για τις δηλώσεις του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου: NDP Photo Agency

Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη έκανε δηλώσεις ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και του Πάνου Βλάχου, ενώ αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί πολλά χρόνια πριν με την Κατερίνα Καινούργιου, όπου είχε πάρει το μέρος της κόντρα σε συναδέλφους του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε αρχικά: «Εγώ σέβομαι όλους τους δημοσιογράφους και τη δουλειά των νέων παιδιών, που ξέρω ότι παίρνετε λίγα χρήματα. Αν θες να στραφείς κατά του τρόπου της τηλεόρασης, πρέπει να στραφείς εναντίον των καναλιών. Έχουν έρθει πολλές φορές κάμερες κάτω από το σπίτι μου, έχω επιτεθεί σε δημοσιογράφο που με κυνηγούσε από πίσω, ενώ είχα συνεννοηθεί να μη μου στείλουν κάμερες, και του μίλησα άσχημα. Αφού αυτή τη δουλειά διαλέξατε ωστόσο, οφείλουμε να σας αγκαλιάζουμε».

Δείτε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας: «Ε τώρα μη μη με βάζετε σε τέτοιο τριπάκι, γιατί δεν πρόκειται να απαντήσω» - Ενοχλήθηκε με ερώτηση δημοσιογράφου του STAR

Το περιστατικό με την Κατερίνα Καινούργιου που αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Και συμπλήρωσε επάνω στο συγκεκριμένο θέμα, ότι ανάμεσα στους ρεπόρτερ που κάποτε βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, βρίσκεται και η σημερινή παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα», Κατερίνα Καινούργιου: «Κάποτε είχε βρεθεί σε αυτή τη δυσάρεστη θέση η Κατερίνα Καινούργιου, όπου την είχε βρίσει μια ηθοποιός πάρα πολύ άσχημα. Κι εγώ τότε την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και έκλαιγε. Μιλάμε για πολλά χρόνια πριν, και δεν το έχει ξεχάσει ποτέ αυτό η Κατερίνα. Είχα επιτεθεί στη συνάδελφο και φίλη μου για τον τρόπο που μίλησε σε μια νέα κοπέλα παντελώς άγνωστη τότε», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε κλείνοντας για το περιστατικό με τον Πάνο Βλάχο: «Έχει δικαίωμα να είναι προκατειλημμένος, γιατί πάτε όλοι μαζί και ρωτάτε οτιδήποτε άλλο εκτός από την πρεμιέρα. Ο άλλος εκνευρίζεται».