Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμάζονται για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους

Μετρούν αντίστροφα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμάζονται για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία ανυπομονούν για το πρώτο πάρτι γενεθλίων του μονάκριβου γιου τους! Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν από περίπου ένα χρόνο, γι' αυτό σε λίγο καιρό ετοιμάζονται να γιορτάσουν μια από τις πιο ξεχωριστές ημέρες της ζωής τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην Real News, το πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του Μποτία Junior θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου.

Οι ευτυχισμένοι γονείς βρίσκονται ήδη σε ρυθμό προετοιμασιών για το πάρτι, στο οποίο θα δώσουν το «παρών» αρκετοί επώνυμοι φίλοι του ζευγαριού για να ευχηθούν τα καλύτερα. Ο μικρός Μποτία θα σβήσει το πρώτο κεράκι στην τούρτα του και οι γονείς του ανυπομονούν! Ήδη έχουν παραδεχτεί ότι το έτος που τον υποδέχτηκαν ήταν το καλύτερο της ζωής τους.

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Η Ελένη Φουρέιρα είχε αποχαιρετήσει το 2023 λέγοντας: «Χρόνια πολλά, Καλή χρονιά με υγεία εύχομαι σε όλους! Το 2024 να είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής σας. Κάνω αυτό το story, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν έχω χρόνο, όχι να κάνω post και βίντεο με το 2023. Aν ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου, που για μένα ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου, γιατί ήρθε ο γιος μου. Πραγματικά δεν προλαβαίνω ούτε να κοιμηθώ. Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία!». Δείτε την τούρτα που έκανε έκπληξη στον αγαπημένο της.

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι με τον 11 μηνών γιο τους

Γενέθλια είχε πρόσφατα και ο Αλμπέρτο Μποτία - Η έκπληξη της Ελένης Φουρέιρα

Χθες (27/1) είχε τα γενέθλιά του και ο Αλμπέρτο Μποτία, που τα γιόρτασε διαφορετικά, για πρώτη φορά αγκαλιά με τον γιο του. Φυσικά η Ελένη Φουρέιρα δεν έμεινε αμέτοχη στην μεγάλη μέρα του αγαπημένου της, καθώς του ετοίμασε μία υπέροχη έκπληξη για να τον ευχαριστήσει για όσα της έχει χαρίσει. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με την πολύχρωμη τούρτα, σαν πίνακα ζωγραφικής πάνω στην οποία γράφει στα ισπανικά: «Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου». Στην ανάρτησή της πρόσθεσε επίσης το ευχάριστο μήνυμα «Χαρούμενα γενέθλια μπαμπά», στην ίδια γλώσσα.

Τούρτα Φουρέιρα