Άννα Κορακάκη: «Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στόχος μου είναι η δημιουργία οικογένειας»

Χρυσό στο Κάιρο, χρυσό και στη ζωή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/annakorakaki
Instagram/annakorakaki

Μία ακόμα διάκριση, την δεύτερη μόλις στον πρώτο μήνα του 2024, κέρδισε η Άννα Κορακάκη πριν από λίγες μέρες καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών. Η αθλήτρια της σκοποβολής μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για αυτό το επίτευγμα, για την ανακούφιση ότι πλέον δικαιώνονται κόποι χρόνων, ενώ αναφέρθηκε και στη δημιουργία οικογένειας, που είναι ο επόμενος στόχος μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το καλοκαίρι.

Όσον αφορά τις αθλητικές της επιδόσεις, και για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κάιρο, η Άννα Κορακάκη είπε αρχικά: «Είναι ένα μοναδικό συναίσθημα. Κάθε φορά βέβαια είναι ξεχωριστό, γιατί κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός. Εννοείται ότι νιώθω τα καλύτερα συναισθήματα εκείνη την ώρα, πολύ μεγάλη χαρά, υπερηφάνεια και μεγάλη ανακούφιση. Είχα μία διπλή επιτυχία εδώ με τη Χριστίνα Μόσχη, τη συναθλήτριά μου που μπήκε κι εκείνη σε τελικό, σε παγκόσμιο κύπελο. Έχει προκριθεί κι εκείνη για τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι, είναι επίσης αθλήτρια του μπαμπά μου και θέλω να της δώσω συγχαρητήρια».

Δείτε επίσης: ΑΝΤ1: Παντρεύεται και το ανακοίνωσε στον αέρα του Πρωινού

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνων. «Θα είναι οι τρίτοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες, από τους πρώτους έλεγα ότι η επιτυχία είναι να μπω στον τελικό, στην οχτάδα. Από εκεί και πέρα είναι άλλη ιστορία, είναι τόσες οι λεπτομέρειες που κρίνουν τον πρώτο, γι' αυτό λέω ότι στον πρωταθλητισμό δεν υπάρχει αποτυχία».

Η αποκάλυψη της Άννας Κορακάκη για τον πατέρα της και τη σχέση της

Όσο για τη σχέση της με τον πατέρα της, Τάσο Κορακάκη ο οποίος εκτελεί ταυτόχρονα χρέη προπονητή της, είπε: «Δεν μπαίνουν πάντα “γραμμές”. Είναι δύσκολο, σίγουρα προσπαθείς όσο μπορείς να κρατήσεις το επαγγελματικό στοιχείο και εκείνη την ώρα κάνεις focus στη δουλειά, αλλά πάντα υπάρχει αυτός ο δεσμός».

Κλείνοντας αποκάλυψε πως η δημιουργία οικογένειας έρχεται πλέον στο προσκήνιο: «Λόγω Ολυμπιακών Αγώνων, που είναι σε έξι μήνες, δεν βιαζόμαστε, σίγουρα θα γίνει κάποια στιγμή εννοείται ο γάμος εννοείται, απλά δεν υπάρχει βιασύνη. Προτεραιότητα έχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, μετά θα μπουν άλλες προτεραιότητες γιατί θέλω να κάνω δική μου οικογένεια. Ο επόμενος στόχος μου εξωαγωνιστικά είναι αυτός».

Δείτε το βίντεο: