ΑΝΤ1: Παντρεύεται και το ανακοίνωσε στον αέρα του Πρωινού

«Μακράν η πιο ευτυχισμένη Πρωτοχρονιά της προσωπικής μου ζωής»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Παντρεύεται και το ανακοίνωσε στον αέρα του Πρωινού

Μετά από πολλές εγκυμοσύνες αλλά και την πρόταση γάμου του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη, ακόμη ένας αρραβώνας πραγματοποιήθηκε στην ελληνική showbiz. Ζευγάρι που κρατά πολύ χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η πρόταση γάμου έγινε κάτω υπό άκρα μυστικότητα σε γιορτινό κλίμα, αφού πραγματοποιήθηκε στο ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς παρουσία φίλων και συγγενών, με την ίδια να μην γνωρίζει απολύτως τίποτα σχετικά.

Η είδηση μάλιστα έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της αθλήτριας στο Instagram, καθώς δημοσίευσε φωτογραφίες με το μονόπετρο στο χέρι της.

Άννα Κορακάκη μονόπετρο

Ο λόγος λοιπόν για την Άννα Κορακάκη, η οποία πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας έχοντας στο πλάι της τον αγαπημένο της (δείτε φωτογραφία του) και τα πολύ κοντινά της πρόσωπα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κορακάκη για τον γάμο

Μετά την γνωστοποίηση της είδησης η ίδια παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, όπου μίλησε για τα συναισθήματα της λίγες ώρες μετά την ρομαντική πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον καλό της.

«Μακράν η πιο ευτυχισμένη Πρωτοχρονιά της προσωπικής μου ζωής, η πιο συναρπαστική και η πιο απρόβλεπτη. Ελπίζω πραγματικά, όπως ήταν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και όλα αυτά τα συναισθήματα που μου έφερε, να είναι, να είναι έτσι και όλη η χρονιά για όλο τον κόσμο».

«Είχε γίνει ένα όμορφο σκηνικό εδώ πέρα, ήταν συνεννοχημένοι , ας πούμε, οι φίλοι και όλοι εδώ κι έτσι έγινε, ναι. Ήταν αναπάντεχο και το timing με εξέπληξε. Ήμουν και απασχολημένη με τις προετοιμασίες για το ρεβεγιόν και τα λοιπά, οπότε δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου. Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη», είπε η Άννα Κορακάκη.

Το 2022 έκλεισε για την ίδια πολύ όμορφα, αφού ήταν μία χρονιά κατά την οποία η Άννα Κορακάκη μπόρεσε να κλείσει ένα δύσκολο κεφάλαιο της ζωής της, αυτό που περιλάμβανε τη δικαστική διαμάχη με τον stalker της. Ο 34χρονος καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκισης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καβάλας κι έτσι έκλεισε ένα κεφάλαιο δύσκολο στη ζωή της Ολυμπιονίκη - δείτε εδώ τι είχε συμβεί.